Miért támogatják olyan sokan a fiatalok körében a Momentum mozgalmat?
Tele vannak gyűlölettel, agresszióval, kirekesztőek.
Érdemi munkát életükben nem végeztek mégis meg akarják mondani mi legyen Magyarországon.
Kimennek Brüsszelben árulkodni, milliós javadalmazásért.
Ha kell üvöltöznek, randalíroznak. 2018-ban a Parlament előtt tönkre tették a gyerekeknek szánt ajándékokat!
Ki szavaz ilyen link bandára?
"Szép lenne ha a Momentum nemcsak hibákat keresne a Fideszben, hanem elismerné az elért eredményeket is!"
Kivéve, hogy nincs értékelhető eredmény!
Mit csinált a Fidesz 10 év alatt?
- Elvette a manyup pénzeket, hogy tűzoltásra használja.
- Csinált egy új tákolmányt, amiben a nyugdíj már nem alapjog, de az bele van írva, hogy forint a fizetőeszköz
- Ebből kifolyólag, EUR sose lesz nálunk, akinek meg nincs külön nyugdíjmegtakarítása, az élete végéig dolgozhat, mert az államtól egy fillér nyugdíjat se fog kapni.
- Elinflálták a forintot
- Megszüntették az LTP-t és bevezették a CSOK-ot, hogy egyrészt csak az tudjon lakáshoz jutni, aki potyogtat 3 gyereket, másrészt hogy az állam felé adósodjon el mindenki és lehessen őket terelni
- Világbajnok 27%-ra vitték fel az ÁFÁ-t
- Játékvasutat és üresen kongó stadionokat építettek
- Beleöltek egy csomó pénzt a fölösleges olimpiai pályázatba, pedig egyértelműen nincs felkészülve egy ilyen eseményre az ország.
- Felvásárolták az egész országot, miközben szegény Viktornak papíron semmilyen megtakarítása nincs. Hahaha!
- Folyamatosan áskálódnak Brüsszelben, de mikor szembesítik őket a hatalmas korrupcióval, akkor hisztiznek, mint egy óvodás
- Átírták a választási törvényt, hogy nekik kedvezzen
- Átírnak bármilyen törvényt 2 nap alatt, ha nekik úgy tartja kedvük, mindenféle egyeztetés nélkül
És tudnám még naphosszat sorolni. 10 év alatt mást se tettek, csak romboltak és a saját zsebüket tömték!
Kedves Előző!
Amiket leírtál az a HVG, Magyar Narancs, Népszava, Élet és Irodalomban is szerepelhetne. Ők ugyanezt írják.
Látsz arra eselyt, hogy a Momentum egy ideális világot építene ahol az általad leírtak megszűnnek és még nagyobb jólét lesz?
11#ez a balliberális pártpropaganda zanzásítva!! Jó lenne levenni a szemellenzőket!!
Most komolyan azt gondolod hogy az elmúlt tíz éves kormányzásának nem voltak komoly, értékelhető, mérhető eredményei?? Mert ha tényleg így gondolod, akkor te nagyon elvakult vagy.
"Látsz arra eselyt, hogy a Momentum egy ideális világot építene ahol az általad leírtak megszűnnek és még nagyobb jólét lesz?"
Hogy minden rossz megszűnjön, az nem életszerű. De hogy egy kis egyensúlyt hozzanak, hogy tudjon boldogulni az, aki dolgozik rendesen, de nem akar vagy nem tud 3 gyereket csinálni, az jó lenne.
#14: Lehet, hogy ért el a Fidesz gazdasági sikereket, csak én ezt a saját bőrömön nem érzem. 6 év alatt 30%-ot emelkedett a fizetésem, az árak viszont jóval többet. Hiába vitték le pár élelmiszer ÁFÁ-ját, jóval drágábbak, mint pár éve.
Én magasról teszek arra, hogy milyen adósbesorolása van az országnak vagy hogy mennyi a GDP, ha közben az én életem csak nehezebb lett, mert méregdrága minden.
10 éve a Cafeteria adómentes volt, sokféle elemmel, manapság meg csak a SZÉP kártya maradt, az is adóztatva. Ki tudja, jövőre már az sem lesz, fizetésemelést meg nem kapunk helyette.
6 éve tudtam venni egy panelt. Ha most kellene lakást vennem, esélytelen volna, mert még az önerőt se tudnám összeszedni, hiszen több, mint a duplája lett az ár. 30 évre meg nem fogok eladósodni, mert nincs kedvem a koporsóig hitelt fizetni.
Mindeközben a forint a béka feneke alatt van, Eurót bevezetni pedig nem is tudnánk, nem is akarnánk, hála az euroszkeptikus kormánynak.
Ha nem vagy Orbán kedvencei (gyerekgyártók, agyatlan nyuggerek, milliárdos vállalkozók) között, akkor csak adófizetésre vagy jó, semmit nem kapsz az államtól, ami volt, azt is eltörölték.
Kedves #14-es!
Becsülöm, hogy dolgozol és önerődből tudtál 6 éve lakást venni.
Mindenki azt szeretné, hogy először a saját bőrén érezze a jólétet. A Kormány hosszú távon gondolkodik-figyelembe véve a demográfiai adatokat- ezért először a családoknak nyújt segítséget könnyebb lakáshozjutshoz.
Az élelmiszer árak nemcsak az ÁFA kulcsok miatt draga, hanem a privatizáció során áron alul kiarusított feldolgozóipar miatt.
Most kezd fellélegezni a gazdaság, sajnos nem lehet 40 év +12 év kommunista kormányzást pár év alatt rendbehozni.
Az Euro bevezetése bizonyos külkereskedelmi mutatónak kedvezne, de az árak megemelkednének.
Németországban a Márka után Euróban minden drágább lett, Szlovákiában is jelentősen emelkedett minden árucikk.
Meg kell kérdezni a helyieket.
A gázt és villanyt rendszeresen kérem, diktálom a szolgáltatónak, csekken fizetem be.
Azt vettem észre kevesebbet fizetek, mint a Gyurcsány-Bajnai kormányok alatt. És nem kell idegeskedni a évi kétszeri emelés miatt.
Hálás vagyok a Fidesznek a rezsicsökkentésért is!
Tervezhetőbb, kiszámítható az élet! 😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!