Miért mondják magukra a Jobbikosok, hogy ők a magyarok?
Figyelt kérdés
Egyszerűen nem értem, hogy miért mondja mindenki azt, hogy ők a nemzeti párt? Nem nyertek egy választókerületben sem, csak listáról kerültek be képviselőik, és még az MSZP is több szavazatot kapott. Én nem vagyok magyar, ha nem a jobbikra szavaztam?2010. júl. 17. 00:50
31/33 anonim válasza:
Elnézést megint félreírtam.....pontosan, hogy van egód, sőt talán túl sok is van és azért nem fogsz bocsánatot kérni a jobbikos szavazóktól.
32/33 anonim válasza:
Oh, édes Istenem, milyen vita alakult itt ki.
Miért nem lehet tisztelni a másik véleményét, még ha borzasztóan buta és deviáns is...?
Ha más a véleménye, mert a rezsim tesz róla.
Szánalmas dolog "primitívezni" és "bunkózni", így neten keresztül, mert nem egyenes dolog.
Valljátok már a magyar elveket!
33/33 Felugro válasza:
Azért mondogatják, hogy előbb-utóbb azt is higgyék az emberek. Aki nem röhög azon, amit politikus mond, vessen magára keresztet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!