Miért gondolják sokan azt, hogy a jelenlegi kormány jól kezeli az egészség ügyet?
Személyes tapasztalataimat írnám le:
Tehát jelenleg április vége óta várok egy EEG vizsgálatra amely még mindig nem tud megvalósulni mivel nincs aki elvégezze (Szentesi kórházról van szó én magam pedig Mindszenti vagyok).
Édesanyám még 2011 tájékán majdnem belehalt az epekőbe végül is úgy úszta meg ,hogy magán orvoshoz fordult ahol kiderült ,hogy ha még 2 napot csúszik a műtét akkor meghal (mindössze 31 évesen 2 gyermeket hátrahagyva).
Nagymamámnak pár éve megsérültek a csigolyái amit a kórházban lévő "szakképzett" orvosok úgy diagnosztizáltak ,hogy nyilván szimulál úgy hogy megkísérelték erőszakkal felültetni ,és csak ezután voltak hajlandóak röntgen felvételt készíteni.
Még lenne pár kisebb kaliberű eset is amelyről szót lehetne ejteni ,de úgy gondolom ,hogy a lényeg kivehető.
Csak az én családomban vannak ilyen negatív tapasztalatok vagy ez másokkal is előfordul?
Biztos lehetne jobban is kezelni de talán azt kéne nézni, hogy 15-20-30 éve milyen volt és nem azon sírni, hogy most nem elég jó. Fejlődés történt ha szerinted nem elég akkor hol voltál amikor az egészségügyi dolgozók tüntettek?
Édesanyám is kb. veled hasonló véleményen van az egészségügyről de amikor végigsoroltattam vele, hogy a rendszerváltás óta milyen tapasztalatai voltak akkor a patkányok szaladgáltak a folyósontól eljutottunk odáig, hogy a legnagyobb baja az volt, hogy a demens néni miatt nem tudott pihenniig. Ami azért szerintem előrelépés.
Bonyolult az egészségügy. Kb. mint az oktatás, ott bevezettek reformokat és a rendszer/ellenzék minden erejével azon volt, hogy amit lehet megakadályozzon pedig az se egy sikersztori szóval evidens, hogy változtatásra volt szükség.
Svédországban (méretre nagyobb, lakosságra megegyezik) fele ennyi kórház van, most szerinted ha nálunk bezárnák a kórházak felét mi történne? Mindenki tudja, hogy reform kéne de gyorsan senki se meri átverni, mert mire beérik a változtatás addigra elvesztik a választásokat.
2 fideszes véleményt tapasztaltam mikor felhoztam nekik a témát.
A felnőtt,30-45 évesek véleménye-
-jaj hagyjal már ezzel! Vagy beteg akarsz lenni nem értem mit kell ezzel foglalkozni?
A nyugdíjas-
-hát nagyon nincs rendben én csak tudom mert havonta megyek ilyen olyan kezelésre,de azt a sok millió migránst sem engedhetjük be...na megyek is haza mert ma jön haza az angliában élő fiam és főznöm kell.....
Általában ez a 2 leggyakoribb náluk ahogy én tapasztaltam.
#8 Az ilyesmiket ti találjátok ki egymás között, hogy ezt gondolják a fideszesek.
Nem gondolják ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!