Az MSZP-sek miért tagadják, hogy pártjuk az MSZMP utód párja?
"Nincs mit tagadni, mert nem az."
Erről beszéltem. Az MSZP kizárólagos utódpártja az MSZMP-nek: Ez tény. Ez nem vita tárgya.
Szerintem ha egyszer a volt funkcik meg káderek jelentős része ott van, akkor tök mindegy, hogy mivel "szakítottak".
Ezt halljuk ezer éve, hogy megújul az mszp, meg hú, meg ha, de közben mindenhol a volt főcenzor Lendvaik, a pufajkás Horngyulák és társaik köszönnek vissza (amíg ki nem halnak).
Olyan ez, mint ha mondjuk Sztálin újulna meg. Ugyanazok az emberek, akik a Kádár csicskái voltak, újakat/nem "megbízhatóakat" ott a hatalom közelébe se engednek, akkor meg miről beszélünk?
Más kérdés, hogy a Kádár legalább hitt abban a hülyeségben, ezeket a csicskáit már akkor is csak a pénz érdekelte... csak épp akkor még a Kádár a mancsukra csapott. Nincs itthon a macska, cincognak az egerek..
"Szerintem ha egyszer a volt funkcik meg káderek jelentős része ott van, akkor tök mindegy, hogy mivel "szakítottak"."
- A maradék meg a Fideszben van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!