A Paks 2 atomerőműbe kerülő új reaktorok típushibái is titkosítva vannak? Ha igen akkor hány évre?
Figyelt kérdés
A csernobili atomerőmű reaktora más típusú volt azt tudom de az úgy robbant fel hogy a személyzet elől eltitkolták a reaktor típushibáit az oroszok és nem tudta a személyzet hogy milyen következményei lehetnek a kísérletnek amit végeznek.2019. júl. 18. 14:06
1/20 anonim válasza:
A csernobili egy pozitív visszacsatolású volt ez meg nem az lesz.
3/20 anonim válasza:
Csernobili erőmű rbmk1000 tipusú, a paksi nyomottvizes, tehát a talajvibe szennyez az a tipushibája, kb. 50 év és élhetetlen lesz a környék plusz a Duna, a fidesz megmérgez minket mert ellenzékiek vagyunk szenvedve hallgatat el fasisztoid rendszer!!! De én esővizet forralok és abba is fürdök engem nehéz megmérgezni Viktor!!!
4/20 anonim válasza:
Miből gondolod hogy vannak, hogy lesznek típushibái??
6/20 anonim válasza:
"a paksi nyomottvizes, tehát a talajvibe szennyez"
Na ezt magyarázd már el.
7/20 anonim válasza:
Minek magyarázza ha úgyis hülye vagy hozzá?
8/20 mindentudó99 válasza:
#3 Téged majd savas esővel intéznek el. Nem menekülsz.
9/20 anonim válasza:
Pont azért, hogy ne maradjak hülye.
10/20 anonim válasza:
"tehát a talajvibe szennyez az a tipushibája, kb. 50 év és élhetetlen lesz a környék plusz a Duna"
ne zavarjon, hogy a reaktorvíz nem érintkezik a külvilágal semmilyen módon
csúnya is lenne több okból is
- mert drága nehézvíz
- meg mert ahogy te is írtad, nyomottvizes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!