Nem szégyen a haza árulás?
Na végre......megint témánál vagyunk...a migráció....már kezdtem hiányolni..
Azt hittem lehet értelmes vitát/beszélgetést folytatni.....tévedtem......
Ennek az országnak nem a migráció a legnagyobb baja!
Menj el vidékre....járd be az ország elmaradott részeit...és akkor majd rájössz, hogy mi a gond......! Menj el szabolcsi, nógrádi kis faluba és kérdezd meg az embereket....van-e munka, van-e elég orvos, iskola....
Na az a gond és nem a migráció!
"Ha neked ennyire bajod volt az oroszokkal/szovjetekkel.akkor mi a búbánatért törleszkedik a mostani kormány az oroszokhoz?"
Lássuk csak az oroszoknak a régi kormányok eladták a MOL egy részét, azt vissza kellett venni, akkor meg ott van még mongyuk a gázvezeték ami sok országot érint, attól pedig hogy üzketelünk, olcsóbban szerzünk energiát, az az ország hasznára válik.
"Először is....nem vagyok hazaáruló...csak más a politikai véleményem.Azt hiszed, hogy ezzel az érvvel mindig győzhetsz? Másodszor, amikor vitatkozunk a Fidesz politikai irányváltásairól, ami két évtizede volt, ahhoz mi köze van a migrációnak?"
Az ellenzéket ez még mindig nem jogosította fel arra, hogy megfúrja a magyar emberek akaratát, és hogy aszisztáljon a demokrácia ellen abba, hogy megbüntessék a migráció elleneseket.
Mert jelenleg, akik a komonizmus elkötelezett hivei, ezt éltetik.
"Ja igen......bejártad minden részét? Voltál az eldugott kis zsákfalukban is, ahova naponta 2 busz megy be, ahova csak mozgó posta megy.....szerinted ezek az emberek mit és mennyit észlelnek a rohadt nagy jólétből? Persze ha megkérdezed őket, akkor mind retteg a migránsoktól, mert ezt hallja a rádióban, tévében......."
Igen vannak ilyen faluk, és ők is egyre nagyobb támogatást kapnak, nem úgy mint az equró kormányoktól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!