Nem szégyen a haza árulás?
Minden párt azon fáradozik, hogy több szavazója és befolyása legyen és mutasson más utat, nyújtson alternatívákat és távilágítson a kormányzás hiányosságaira. Ez miért lenne hazaárulás?
Vagy arra gondolsz, hogy a fidesz kisajátított és pajzsként használ olyan szavakat, mint 'nemzet', 'haza', 'család', 'gyerekek'? Ha valaki kritizálja a fideszt, akkor gyáván a fidesz a 'nemzet' szó mögé bújva hazaárulózik? Erre gondolsz?
Nem unalmas már, hogy vàllból megmondjàtok ki magyar és ki nem? Ellenzéki aktivista vagyok. Szerintem a fidesz a hazaàruló, csak a saját gazdagodasuk számít. Olyan jövőképet biztosítanak a következő generáció számára, ami szerintem nem elég Európa közepén.
Miért ne lehetne magyar a kb 50% ellenzéki szavazó? De ha ennyire kukacoskodj, akkor nézd meg a tavalyi áprilisi választásoknàl, ott a szavazásra jogosultak ~70%-a alapján az ellenzékiek győztek. Nem sokkal, de többen szavaztak a fidesz ellen, mint rá.
Miért kell így ledegradàlni több millió embert? Mindenkinek lehet véleménye, aki szerint nem jó irányba tart az ország, jóga van hozzá.
Ha szerinted a fidesz tökéletes, jogod van ezt gondolni. De nincs jogod így beszélni az ellenzékiekről.. Hányinger
"A fidesz nem ellenségként, hanem ellenfélként néz rájuk"
😁🙃😆😂🤣
Egy üveg pálesz ugye befigyelt így reggelre?
Azért szólok, tisztségekről az EP politikusai döntenek, nem a magyar ellenzék. Ráadásul bármennyire is meglepő, de egy-egy helyre többen is pályáznak. Szóval valaki mindig hoppon marad. Tetszik vagy sem, de nyilván azt részesítik előnyben, aki demokratikusan építeni akarja az EU-t.
"Mert ha tetszik, ha nem ők Magyarországot, és a szavazóikat képviselik ott, csak úgy mint az ellenzék."
Na ugye, hogy az ellenzék szerinted is Magyarországot képviseli. Akkor mi a probléma?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!