Nem szégyen a haza árulás?
Régen az volt, de a világ afelé tart, hogy a nemzethatárok megszűnjenek. Erre több jel is van, természetesen egy nagyon hosszú folyamat lesz, de az emberek egyre kevésbé érzik majd szégyennek a "hazaárulást", mert az identitástudatukban sem lesz akkora súlyú a haza. Én huszonéves vagyok és érzem a korosztályomon, hogy gyengébb a kapcsolat a magyarságunkhoz.
Amit meg a mai poltikai színtéren látsz, az egy szemfényvesztés, egy bohózat. A hatalomról szól és nem a hazáról, mindkét oldalon.
". És a magyar emberek többsége a Fideszre szavazott. De legyél nyugott, ha a többi is elment volna, hasonló lenne az eredmény"
2018-as országgyűlési választások Magyarországon:
Részvétel: 70,22%
Listás szavazati arány fideszre : 49,27%
Elnézést, amiért összezavarlak a tényekkel kérdező.
Továbbra sem értem, hogy milyen jogon nevezed hazaárulónak a szavazók felét. Miért vagy ilyen biztos benne, hogy te állsz a "jó" oldalon?
Megmondom őszintén, hogy a hozzád hasonló embereknek hála költözök külföldre szeptembertől.
És még te beszélsz demokráciáról. Tudod demokráciában elfogadjuk, hogy nem egypàrt rendszer van és mindenkinek joga van szavazni arra, akire szeretne.
"2018-as országgyűlési választások Magyarországon:
Részvétel: 70,22%
Listás szavazati arány fideszre : 49,27%"
EP választáson idén rekord részvétel mellett, 53 százalék szavazott a Fideszre.
"Elnézést, amiért összezavarlak a tényekkel kérdező.
Továbbra sem értem, hogy milyen jogon nevezed hazaárulónak a szavazók felét. Miért vagy ilyen biztos benne, hogy te állsz a "jó" oldalon?"
A Fidesz tiszteletben tartotta az ellenzéki szavazók döntését is, és ezért nem szavazza le azt, hogy minnél jobb pozíciót kapjanak magyar emberek.
"Megmondom őszintén, hogy a hozzád hasonló embereknek hála költözök külföldre szeptembertől."
Értem tehát nemzetépítő, és haza szerető emberek miatt mész el.
"És még te beszélsz demokráciáról. Tudod demokráciában elfogadjuk, hogy nem egypàrt rendszer van és mindenkinek joga van szavazni arra, akire szeretne."
Nincs egypárt rendszer, ezért van az ellenzék. A demokráciát tiszteletben kell tartani, vagyis az emberek döntését tiszteletben kell tartani, és nem bojkotálni azomat, akiket a saját hazádban élő emberek szavaztak meg. Ez az egész példátlan és magyar ellenes, nemzet ellenes, jogállam ellenes, antidemokratikus.
Csak azért kérdeztem, mert ha elég régen, akkor erre igazán emlékezhetnél...........
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!