Máshol is van olyan, mint ami kialakult nálunk, hogy az adott országban mindenki lenéz egy bizonyos szavazóréteget?
Jellemzően sehol se szeretik az másik oldali pártot a szavazók.
Nálunk azért jelentősebb ez mert konkrétan 2002-2010 között olyan kártékony bal oldali kormányunk volt, hogy az nem jellemző másoknál. És ami a legszörnyűbb, hogy még mindig kampányolnak és vezetni akarnák újból az országot.. /MSZP , DK /
4: Hát igen. A Youtubeon a Gyurcsány Őszödi beszéd videója alatt elég sok ember még mindig ott védi.
Csak egy példa: "9 év után se értem, hogy ilyen beszédéből hogy lett botrány.
Egyszer mondd valaki igazat..."
Na most őszintén, az ilyenekre, hogy lehetne azt mondani, hogy nem sík hülyék?
Ez mondjuk színtiszta hazugság, de mit várunk tőled, nem estél messze a gazdádtól. Medgyessy például meglepően korrekt módon nyilatkozott az őt megelőző időszakról, s bár fogalmazott meg kritikákat, koránt sem olyan stílusban, mint a fidesznél divat.
Szerintem Orbánnál (vagy a fidesznél, de ez egy és ugyanaz) akkor pattant el valami, amikor vesztett 2002-ben, amikor Gyurcsány a vitában feltörölte vele a padlót és amikor ismét vesztett 2006-ban. Ezt követően a politikai kultúra semmivé foszlott, amiben erősen közrejátszott a Szijjártó vezette Fidelitas is.
#7 Még szép, hogy korrekt módon nyilatkozott Medgyessy hiszen úgy adta át a Fidesz az országot , hogy volt zseton a kasszában amit ő aztán szépen elosztogatott segély formájában aztán lehetett felvenni szépen az IMF hitelt.
De az MSZP kormányzásáról nem lehet "korrekten" beszélni, hiszen a vezetőjük is elmondta.
Hazudtak reggel, délben meg este és közben majd megszakadtak, hogy úgy tegyenek mintha kormányoznának..
"nyilatkozott Medgyessy hiszen úgy adta át a Fidesz az országot , hogy volt zseton a kasszában".......
.....írta az Origó. Amúgy meg töktotál üres volt az a kassza. :D
"volt zseton a kasszában"
50 fillér? Vagy annyi sem?
2000 és 2002 között arról szólt a kormányzás, hogy a fidesz túlköltekezett a hatalomban maradás érdekében. Viszont ezt olyan "sikeresen" hajtotta végre, hogy a bérek a béka hátsója alatt maradtak. Lehet támadni a 2002-2004 közti MSZP vezetést, hogy megemelte a tanárok, közalkalmazottak bérét kb 50%-kal, de én nem sajnáltam azoktól azt az emelést, akik kapták. Emberhez méltatlan volt az az alacsony fizetés, amennyin a fidesz tartotta őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!