Ez a baloldali karikatúra mennyire ábrázolja valósan a neoliberális politikát?
2019. júl. 7. 18:01
3/30 anonim válasza:
lol ez tipikusan a ballib politikáját mutatja be
4/30 anonim válasza:
Azt valamennyire mutatja, hogy mit csináltak az elmúlt években a kormányzati intézkedésekkel szemben az ellenzékiek - de miért vonatkoztatod ezt csupán egy részére, a neoliberálisokra?
5/30 A kérdező kommentje:
Miért,kikre kéne vonatkoztatni?
2019. júl. 7. 18:27
6/30 anonim válasza:
#5 Szerintem fuss neki még egyszer és olvasd el a kérdést rendesen! Nem bonyolult, csak egy mondat.
7/30 anonim válasza:
Kérdező!
Tényleg el kéne menned pszichológushoz.
8/30 A kérdező kommentje:
Miért is?
Ti liberálisok hirdetitek annyira a nagy szabad véleménynyilvánítás jogát,de ha valaki nem ért egyed a neoliberális dogmáitokkal,azt már pszichológushoz kell küldeni meg töröltetni kell a kérdéseit?
2019. júl. 7. 23:32
9/30 A kérdező kommentje:
Én a neoliberalizmus ellen vagyok,a nem neoliberális ellenzékkel (Jobbik,LMP,Párbeszéd) nincs bajom.
Nem vagyok Fideszes.
2019. júl. 7. 23:34
10/30 anonim válasza:
A momentum még mindig nem liberális párt, de ne zavarjon.
Arról meg nem is beszélve, hogy nem is a liberálisra, hanem a baloldalira kérdeztél rá, miközben elmondtad, hogy a baloldallal nincs bajod, de a párbeszéd pl. baloldali.Ez alapján nagy az esély, hogy te skizofrén vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!