Évente mennyi magyar vándorol ki az országból és ezeknek mekkora része fiatal, diplomás? És mely országokba mennek leginkább?
A külföldi fizetések jobbak. Mindenki kihasználja, ha lehetősége adódik többet keresni. Hülyék lennének nem élni a lehetőséggel.
Csak azokat nem érdekli, akik már eleve annyit keresnek, mint amennyit külföldön kapnának, de valljuk be, nem ez az általános.
az életképtelen vándorol, persze :D
nehéz eldönteni, hogy valaki ennyire buta vagy csak nem akar tudomást venni az igazságról
* off vége*
zömében nyelvet beszélő diplomások és jó szakemberek menni. tehát sajnos igaz, amit a 2. ír: jobbára az életképtelen maradnak itthon + az idősek.
egyébként nem csak arról van szó, hogy pl elhúznak orvosok, asztalosok: gyakorlatilag az összes nyelvet beszélő, értelmesebb ismerősöm már külföldön van, érezhetően csökken az értelmi szint mindenhol, legyen az fórum, egy bolt, ahova bemész, vagy ügyet intézel...lassan mindenhol idióták vannak csak.
"zömében nyelvet beszélő diplomások és jó szakemberek menni."
Akkor a te logikád alapján én soknyelvet beszélő sokdiplomás geccijó szakember vagyok?
zömében nyelvet beszélő diplomások és jó szakemberek mennek ki*
5:
azt írtam : ZÖMÉBEN.
Életképtelen,aki kivándorol?
Lefogadom egy nyelvet beszél,aki ilyet ír.
Meg életében nem járt még külföldön.
Itthon lehet magyar nyelven beszélni,anyanyelven,meg haza lehet menni a lakásodba,nem másokkal kell laknod.
Ki az életképtelen?Szerintem az,aki beletörődik abba a posványba,ami itthon várja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!