Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » 2020-ra valóban minden kórházb...

Árokpart kérdése:

2020-ra valóban minden kórházban lesz WI-fi ami a betegek számára is elérhető?

Figyelt kérdés
Most találtam egy kb. 2 éves cikket róla.
2019. júl. 2. 23:42
 1/8 anonim ***** válasza:
58%
Először kórház kéne meg orvos, a hulláknak meg felesleges a wifi. Szóval nem, nem lesz.
2019. júl. 2. 23:53
 2/8 anonim ***** válasza:

2 év alatt semmit nem tettek ez ügyben, de majd a még hátralévő 5 hónapban mindent megoldanak.

Hihető...

2019. júl. 3. 00:09
 3/8 anonim ***** válasza:
Vegülis igen csak elé kell tenni azt hogy -magán-a kórház elé és máris értelmet nyer a kijelentés.
2019. júl. 3. 00:36
 4/8 anonim ***** válasza:
Nem hallottam ilyenről, de míg nincs rendes ellátás, addig felesleges ilyenekről beszélni. Mintha a trabantomba tetetnék telefon kihangosítót, de a 3. kayarban meghal az autó alattam. (bocsánat a trabisoktól)
2019. júl. 3. 00:47
 5/8 anonim ***** válasza:
0%

Nem tudom miért lázadtok.

Mivel nincs orvos, bemegy a beteg rácsatlakozik a kórházi wifire, a 86 ezer migránsnak lefordítják google vel hogy mit tegyenek ha már behozta őket a fűrer.

Kicsiben gondolkodtok az itt a baj.....

2019. júl. 3. 01:15
 6/8 Molyember ***** válasza:
2020-ra még WC-papír se lesz minden kórházban. A magyarok nem ilyen igényesek, csak a migránskaraván tereli el a figyelmüket, egyébként pálinkát főznek, meccsre járnak.
2019. júl. 3. 07:34
 7/8 anonim ***** válasza:
Én azt hallottam 2020-ra minden kórház mellé épül egy stadion hogy fittebbek legyenek a betegek.
2019. júl. 3. 09:08
 8/8 A kérdező kommentje:
A kaposvári kórházban van tudja e esetleg valaki?
2019. júl. 3. 11:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!