A Fidesz 2002-es választási bukása után Orbánt valóban kezelték a Ceglédi kórházban idegösszeomlással?
Akkor Orbánt kezelték, mert nem választotta meg az ország.
Most meg az egész országot kell majd, mert megválasztotta.
"ez kamu"
Az lehet!
De ez nem lessz az!
"Most meg az egész országot kell majd, mert megválasztotta."
* kedves első és harmadik válaszoló
2. normális.
Szerintem pedig titeket kéne kezelni, kedves 2. és 3. válaszoló. Na meg az ország 16 százalékát, akik még mindig a MűSzocik-ra szavaztak...
Hát igen, a vadkapitalizmus az már valami.
Ahol a tőkének mindent lehet, még rabszolgákat tartani is, és közben annyi közterhet sem vállal mint a saját rabszolgái!
nézzétek, ez a nagytőke dolog már rég eldőlt kérdés, lehet ellene rugdalózni, de ez a tendencia akkor is csak erősödni fog, higgyétek el, tök felesleges akárcsak szidni is
úgyhogy azt kell nézni, ilyen feltételek mellett hogyan lehet boldogulni, mert ez van, ez a jövő, és ez az egyre erősödő jövő
Vikit pedig asszem tényleg kezelték, na de azóta sincs magánál ...., az ahelyzet nagyon nehéz ám valakit teljesen meggyógyítani, sőt lehetetlen sztem
Ez sosem volt bizonyítva, hallottam róla már én is. De ha igen, akkor nagy hibát követett el a z orvosa, nem kellett volna kiengedni.
És valóban, most majd az egész országot kezelni kell.
AKÁRMIT csináltok most ugyis a fidesz lesz 4 évig aztán ujra 4 évig stb stb;-)
Bele kell nyugodnotok:-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!