34 milliárdot költtöttünk tavaly videojátékokra. Valóban szegények vagyunk?
Legyünk őszinték : aki virtuális pixelekre költ, annak nincsen valós hiánya. A számítógépes játékokra valóban csak mint luxusra költünk, amikor már a kaja, étel, ruha, nyaralás, kocsi stb. Valójában nem is költünk ilyenre keveset. Mr.Sheff (magyar C.C cikke nyomám [link]
Lehet hogy mi magyarok mégsem vagyunk szegények, csupán azért nem telik, mert másra költjük a pénzt vagy nem is igazán van hiányunk csak ráfogjuk hogy szegények vagyunk hogy mást okoljunk emiatt?
#40 Már bocs, de most tényleg baromságokba kötsz bele. Minek? A lényeget nem sikerült megértened?
Amúgy nem kell aggódnod, te már most hülye vagy. Innen nem sokat lehet romlani.
Ha én hülye vagyok akkor csak kezdő, mert a hülyék királya te vagy. De átjött a lényeg. A lekezelő stílusotok is. Lenézitek az embereket az az igazság. Nem vagyok hülye de hogy hülyének nézitek az embereket az már igazabb. Ez az előző válaszaidból is látszik. Ez a folyamatos hülyének nézés köszön vissza a fidesz tévéiből vagy a plakátokról vagy a fidesz híroldalakról.
Ez a kérdés is egy hülyének nézés.
#43 Látom milyen szép elveid is vannak. Szóval aki rendesen válaszol és nem csak félszavas mocskolódást nyom be mint ti, az már nem tetszik.
Bonyolult dolog a szövegértés ugye? Nehéz? Nem megy? 3 sornál hosszabbat kell elolvasni és megérteni, jaj, mekkora probléma - pontozzuk le azonnal, mert tuti hogy nem az lesz benne amit tetszene.
Amúgy mindig vicces mikor a másikra mutogattok. Meg igen szánalmas. Én tisztességes és normális választ adtam a #39-ben amire mocskolódás jött a #40-ben. Na erre én vagyok a lekezelő, meg akármilyen, csak mert ha lehülyéztek akkor ugyanezt visszamondom a másikra. Értem. Ja, nem.
De azt legalább szépen bemutattad, hogy úgy pontozol, hogy el sem olvasod amit látsz - mert a tartalma nem is érdekel. Én eddig is láttam, hogy megérteni nem sikerült, most másoknak is megmutattad hogy még csak meg sem próbálod.
43-as te láttad hogy én támadtam először? Nem ő írta először nekem hogy "te már most hülye vagy. Innen nem sokat lehet romlani."? Nekem úgy látszik hogy ő kezdett el személyesen engem sértegetni.
Mondtam hogy hülyének néz. Ez a politikájuk. A hülyének nézés. Mocskolódásban is ők a világbajnokok. Ezek miatt nyerik a választásokat és nem az olyan fárasztó fél oldalas hazugságok miatt amiket kimásolnak nekünk a fideszes zárt csoportból aminek az elolvasásához szerintük hülyék vagyunk. Ha nem tudnák eredménnyel hülyének nézni a többieket és nem járatnának le mindenkit a mocskolódssal akkor már rég egy másik párt kormányozna. Az a szerencséjük hogy az ellenzék meg se közelíti a fideszesek mocskolódási tehetségét de nem is akarja meg ugye az ellenzék legalább nem akar hülyének nézni mindenkit. Most is mire épül a kampányuk? Mocskolódásra és hülyének nézésre.
1) 34 milliárd ft egy országot tekintve a röhej kategória. Ha az ország negyede jatszott barmilyen videojatekkal akkor ez fejenként 13600 ft. Egy ev alatt kevesebb mint 50 euró.
2) Ha az orszag negyede jatszott videojatekkal meg mindig van 7,5 millio ember aki lehet szegeny.
3) A kerdes abbol a premisszából indul ki, hogy az ember csak akkor költ luxusra ha minden más szükséglete kielégített. Ez logikusan tűnne de TÉVES. Elég csak a hajléktalanokat megnézni, kabát helyett piat es cigit vesznek aztán megfagynak. Vagy a ciganyokat sokszor, enni alig van de a plazmatévé ott figyel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!