Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért a Fideszt nevezik...

Miért a Fideszt nevezik gyűlöletkeltőnek, hogyha az ellenzék picsokondiázza állandóan a Fideszt?

Figyelt kérdés
Semmi másról nem szól az ellenzéki politika, csak a Fidesz kritizálásáról, és gyűlöletkeltésről. Az emberek teljes mértékben való lebutításáról. Itt is lesznek lebutított, ellenzéki propagandisták, akik a saját elvetemült és sötét világnézetüket akarják ráerőltetni másokra. Pedig a többségüknek sokkal jobb az élete mint régen volt, csak nagyon kis százalékuk él meg rosszul, vagy nem tud róla hogy sokkal jobban él, vagy elfelejtette mi az hogy nincs. Ezekre az emberekre, és borús villagnézetükre nem is vagyok kíváncsi, így ne is válaszoljanak. És ha valaki a menekültek gyűlöletével huzakodna elő, vagy azzal hogy a Fidesz idegengyűlölő, azt tökéletesen cáfolja az hogy több emberen is segített a Fidesz. Csak nem Európába jutásukhoz, hanem a hazájukba! Ez az egyetlen ésszerű megoldás, és az olcsóbb is.

2019. jún. 14. 21:59
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/505 A kérdező kommentje:
Az öszödi beszéd után meg is értem öreg! Orbánról tudsz mutatni olyan beszédet? Teljesen hülyére vette az embereket, kóbor kutyaként kezelte őket...
2019. jún. 14. 22:43
 32/505 anonim ***** válasza:
100%

"Mi a francról beszélsz? Soros saját maga is elismerte, hogy vannak szervezetei."

Én magam is civil szervezet tagja voltam, rendeztünk tüntetést is, én kezeltem a pénzügyeket. És hidd el, sértő azt hallani vissza, hogy Soros bérenc vagyok, holott rendszeresen a saját zsebünkből kellett kipótolni a veszteséget.

"Az MTA felesleges kutatásokra pazarolta a pénzt"

De itt nem erről van szó! Hanem arról, hogy a kormány egyszer mondott egy "A" állítást, kicsivel később pedig "B" verzió szerint jár el. Egy percig nem állítottam, hogy az MTA jó úgy ahogy van, vagy hogy én támogatnám e őket, csupán azt fejtettem ki, hogy a kormány mennyire nem tartotta be a szavát.

Ugyanígy az előzőnél. Nem azt állítottam, hogy a lajstromba szereplő emberek jók-e, vagy rosszak, hanem felhívtam rá a figyelmet, hogy a listázás, és pláne a negatív fenn-hanggal való nyilvános meghirdetés egyáltalán nem békés cselekedet, hanem az ellenkezője.

Olyan dolgokat látsz bele az írásomba, amik nincsenek is ott, csakmert az egész írás lényege és kontextusa nem téged támaszt alá.

2019. jún. 14. 22:44
 33/505 anonim ***** válasza:
100%

"Az MTA felesleges kutatásokra pazarolta a pénzt, nem csodálom sőt dicsérem a kormány lépését!"

"Az MTA kutatóintézet-hálózata Európában a legjobbak közé tartozik. A hálózat teljesítménye kiváló, és számos olyan alkotóműhellyel rendelkezik, amelyek a világ élvonalába tartoznak, és nemzeti kincsnek tekinthetők. A kutatóhálózat gyökeres átalakítására nincs szükség, de – mint minden nagy rendszeren – ezen is lehet fejleszteni, például a fiatal kutatók intenzívebb bevonásával. Ezek a legfontosabb megállapításai annak a szakmai teljesítményértékelésnek, amelyet az Akadémia az Innovációs és Technológiai Minisztérium kezdeményezésére végeztetett el, az MTA és az ITM által felkért hazai és nemzetközi szakértők bevonásával, nemzetközi standardok figyelembevételével."

Mielőtt nyilatkoznak nem kellene egyeztetni, hogy a saját vizsgálatuk mire jutott?

2019. jún. 14. 22:45
 34/505 A kérdező kommentje:

"Én magam is civil szervezet tagja voltam, rendeztünk tüntetést is, én kezeltem a pénzügyeket. És hidd el, sértő azt hallani vissza, hogy Soros bérenc vagyok, holott rendszeresen a saját zsebünkből kellett kipótolni a veszteséget."

Nem tehetünk arról, hogy nagyon sok mindenbe Soros keze is benne van. Nem tehetünk arról hogy az ő pártján vagytok, azt kéoviselitek, meg az egész hazát eláruló ellenzéket!

"De itt nem erről van szó! Hanem arról, hogy a kormány egyszer mondott egy "A" állítást, kicsivel később pedig "B" verzió szerint jár el. Egy percig nem állítottam, hogy az MTA jó úgy ahogy van, vagy hogy én támogatnám e őket, csupán azt fejtettem ki, hogy a kormány mennyire nem tartotta be a szavát."

Valahogy rendett kellett teremteni, a káoszban, mert a te meglátasod szerint se mennek jól ott a dolgok! Akkor pedig miről is beszélünk?

2019. jún. 14. 22:47
 35/505 A kérdező kommentje:
Ja meg sok ökörségre pazarolták az állam pénzét. Például egyszerű mintákból kimutatható dolgokra.
2019. jún. 14. 22:48
 36/505 anonim ***** válasza:
100%

Egyébként az egyik előző hozzászóló nagy okosságot írt:

2010-ben azért lett megszavazva a fidesz, hogy MÁST csináljon, mint a gyökér Mszp. Elszámoltatást és változást ígértek társadalmilag is.

Nem történt meg, sőt, társadalmilag a közbeszédben pont az ellenkezőjét hozták össze. Egyszerűen nem lehet olyasmit mondani, amit ne kifogásoltak volna 2010 előtt a fideszes képviselők, és ami ne lenne rájuk ugyanúgy elmondható napjainkban.

2019. jún. 14. 22:49
 37/505 anonim ***** válasza:
100%

"Az öszödi beszéd után meg is értem öreg!"

Amikor a Orbán Viktor ismerőse, a Békemeneteket szervező és Fidesz szimpatizáns Bencsik András azt mondja, hogy összességében egy pozitív hangvételű üzenet, akkor el kellene gondolkodni rajta vagy azon, hogy hazudott-e ő is.

2019. jún. 14. 22:50
 38/505 A kérdező kommentje:
Szerintem pedig pont az ellenkezőjét tették. Kihúzták az államot a mocsokból, egyetlen egy bűnük hogy elkényelmesedett a társadalom.
2019. jún. 14. 22:51
 39/505 A kérdező kommentje:
Én örülnék, ha egy kicsit szorosabbra fognák a gyeplőt.
2019. jún. 14. 22:52
 40/505 anonim ***** válasza:
100%

"Nem tehetünk arról hogy az ő pártján vagytok, azt kéoviselitek, meg az egész hazát eláruló ellenzéket!"

Na jó, akkor szerintem itt hagyjuk is abba a vitát. Ha szerinted pl. az MTA, vagy az otthonápolási díj PÁRTPOLITIKA kérdése, és ezért én, vagy bárki más is Soros, vagy a hazaárulók pártján állunk....akkor nincs miről beszélnünk. Újra ki vagyok rekesztve a magyar nemzetből, mert mertem megemelni a hangomat a rossz ellen. Én kérek elnézést...

2019. jún. 14. 22:52
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!