Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nyáron, a klímával nem felszer...

Nyáron, a klímával nem felszerelt buszok használatát miért nem tiltják be?

Figyelt kérdés

[link]

Véleményem szerint, az olyan buszok használatát, ahol nincs klíma felszerelve, vagy ahol nem üzemképes, azokat a járműveket nem szabadna használni nyáron, sőt kifejezetten tiltani a használatukat.

Oldják meg máshogy, mondjuk béreljenek buszokat máshonnan.

A BKV meg órás betűvel hirdeti,hogy "sofőrt vesznek fel", hát nem csoda,hogy a kutya nem megy ilyen helyre dolgozni, nagyon rosszak a körülmények ott.

Én még emlékszem, amikor beszerezték a Kombinokat, a tökfej BKV nem csináltatta meg rajta a klímát, a jármű meg teljesen zárt, mivel légkondisra lett tervezve, de szokás szerint valamit elcsesztek a BKV-nál.

Nem értem, sem akkor nem hullott, sem most nem hullik pár BKV-s "szakértő" feje.

Ilyesmik után egy fél osztályt ki kellene rúgni.

Multicégeknél így szokás

2019. jún. 14. 18:03
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Nálunk buszjárat sincs 18 óra után.
2019. jún. 16. 12:10
 22/24 anonim ***** válasza:

"Nincs képben. Pontról pontra cáfolható baromságokat írt qrva lekezelő stílusban...

Aki nem látja annak felesleges is magyarázni."

Hát azért megtehetnéd, mert a "felesleges magyarázni" semmivel nem kevésbé lekezelő, mint az, hogy ő kisfiúnak nevezett. Egyelőre azt látom, hogy ő buszsofőr, neked meg nincs más érved azon kívül, hogy az anyjával él, tehát nincs igaza. Én egy sofőrből hamarabb kinézem, hogy a cégek napi működésével tisztában van, mint egy járműmérnökből. Egyébként nem azért védem, mintha a haverom lenne, mert nem ismerem, én csak egy laikus közlekedésb*zi vagyok, aki tanulni jár az ilyen kérdésekhez, és eddig az ő válasza volt informatív. (azt elismerem, hogy a klímát rühellem, mert nem azért várja az ember a nyarat, hogy aztán a hidegben üljön napi egy órát, legfeljebb a sofőrfülke lehetne klimatizált.)

2019. jún. 16. 22:00
 23/24 anonim ***** válasza:

Engem igazából az háborìt fel, hogy rengeteget járok Európában és gyakoroltilag mindenhol jobb és olcsóbb a tömegközlekedés, mint nálunk.

Mi a kis alamizsma bérünkből kifizetünk 10-20 ezret is havonta bérletre és cserébe az kapjuk, hogy nyáron nincs klíma, télen nincs fűtés és még késnek is, kimaradnak, nincs elég hely stb.

A MÁV is egy hulladék és rohadt drága ahhoz képest. Ha késik vagy törlik a járatot, akkor meg így jártál. Jobb helyeken azonnal intézkednek a pòtlàsròl és esetleg kártérítést is kapsz.

Legutòbb pl Svàjcban utaztam vonattal, 80 km gyakorlatilag 35 perc volt. Klímás, wifis, konnektoros kabinban. A wc is szép tiszta volt.

Jó, mondjuk ott drágább, mint nálunk, de náluk a minimálbér is 1 misi körül van. Arányaiban a fizuhoz képest nálunk nagyon drága és még szar is.

Ugyanez a bkv-ra/dkv-ra is igaz.

2019. jún. 17. 06:40
 24/24 anonim ***** válasza:
igen, ez engem is felhúzott, szintén igyekszem mindenhol kipróbálni Európában, tényleg itt a legdrágább.
2019. jún. 17. 17:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!