Nyáron, a klímával nem felszerelt buszok használatát miért nem tiltják be?
Véleményem szerint, az olyan buszok használatát, ahol nincs klíma felszerelve, vagy ahol nem üzemképes, azokat a járműveket nem szabadna használni nyáron, sőt kifejezetten tiltani a használatukat.
Oldják meg máshogy, mondjuk béreljenek buszokat máshonnan.
A BKV meg órás betűvel hirdeti,hogy "sofőrt vesznek fel", hát nem csoda,hogy a kutya nem megy ilyen helyre dolgozni, nagyon rosszak a körülmények ott.
Én még emlékszem, amikor beszerezték a Kombinokat, a tökfej BKV nem csináltatta meg rajta a klímát, a jármű meg teljesen zárt, mivel légkondisra lett tervezve, de szokás szerint valamit elcsesztek a BKV-nál.
Nem értem, sem akkor nem hullott, sem most nem hullik pár BKV-s "szakértő" feje.
Ilyesmik után egy fél osztályt ki kellene rúgni.
Multicégeknél így szokás
"Nincs képben. Pontról pontra cáfolható baromságokat írt qrva lekezelő stílusban...
Aki nem látja annak felesleges is magyarázni."
Hát azért megtehetnéd, mert a "felesleges magyarázni" semmivel nem kevésbé lekezelő, mint az, hogy ő kisfiúnak nevezett. Egyelőre azt látom, hogy ő buszsofőr, neked meg nincs más érved azon kívül, hogy az anyjával él, tehát nincs igaza. Én egy sofőrből hamarabb kinézem, hogy a cégek napi működésével tisztában van, mint egy járműmérnökből. Egyébként nem azért védem, mintha a haverom lenne, mert nem ismerem, én csak egy laikus közlekedésb*zi vagyok, aki tanulni jár az ilyen kérdésekhez, és eddig az ő válasza volt informatív. (azt elismerem, hogy a klímát rühellem, mert nem azért várja az ember a nyarat, hogy aztán a hidegben üljön napi egy órát, legfeljebb a sofőrfülke lehetne klimatizált.)
Engem igazából az háborìt fel, hogy rengeteget járok Európában és gyakoroltilag mindenhol jobb és olcsóbb a tömegközlekedés, mint nálunk.
Mi a kis alamizsma bérünkből kifizetünk 10-20 ezret is havonta bérletre és cserébe az kapjuk, hogy nyáron nincs klíma, télen nincs fűtés és még késnek is, kimaradnak, nincs elég hely stb.
A MÁV is egy hulladék és rohadt drága ahhoz képest. Ha késik vagy törlik a járatot, akkor meg így jártál. Jobb helyeken azonnal intézkednek a pòtlàsròl és esetleg kártérítést is kapsz.
Legutòbb pl Svàjcban utaztam vonattal, 80 km gyakorlatilag 35 perc volt. Klímás, wifis, konnektoros kabinban. A wc is szép tiszta volt.
Jó, mondjuk ott drágább, mint nálunk, de náluk a minimálbér is 1 misi körül van. Arányaiban a fizuhoz képest nálunk nagyon drága és még szar is.
Ugyanez a bkv-ra/dkv-ra is igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!