A Fidesz engedni fogja a rendőröknek éleslőszer használatát a tüntetőkkel szemben?
2006-ban az MSZP kormány ezt megtiltotta a rendőröknek és a Fidesz ezt keményen számonkérte rajtuk egy parlamenti jegyzőkönyv szerint:
Ebből logikusan az következik, hogy akkor ők ezt most is és a jövőbeni tüntetéseken is lehetővé teszik. Mit gondoltok? Ti egyetértetek vele, vagy szigorúan csak maximum a gumilövedék legyen használható egy veszélyes helyzetben, mint 2006-ban?
Attól a fidesztől vársz következetes döntést, aki 2009-ben szorgalmazta az európai ügyészség létrehozását, ma pedig már gondolkodás nélkül leszavazza?
pont fordítva
igazából még szétverni sem merik ugyanis nekik játszani kell a NAGY DEMOKRATA és toleráns kormányt
hisz a kamányuk része volt a "szemkilövő GYF és MSZP" vagyis nekük nem szabad erre a szintre süllyedni ezért a végletekig passzívak próbálnak lenni
16:18. Mindegy milyen orbán, de azt nem merik meglėpni hogy ėlessel tömegbe lövessen. Abból polgárháború lenne... Szinte biztos, hogy azt nem hagynák szó nėlkül. Lángolna pest...
Ha anėlkül lángolna, akkor talán meglėpnė, de szerintem akkor sem biztos...
Egy kis zavart azért szeretnék eloszlatni, nem a tömegbe lövetésről hanem az éleslőszer használatának engedélyezéséről van szó. A kettő eléggé különböző dolog!
A Fidesz nem is azt kérte számon az MSZP-n, hogy miért nem lövetett a tömegbe, hanem hogy miért tiltotta meg az éleslövedék használatát és korlátozta a rendőröket kizárólag gumilövedékekre. Ezért lehet valószínűsíteni, hogy a Fidesz akkor nyilván engedélyezi az éleslőszert a rendőröknek, ha azok úgy gondolják. DE, ez nem azt jelenti, hogy a Fidesz adna ki tűzparancsot vagy ilyesmi! Nem is tudom, hogy tehet e ilyet manapság egy kormány egyáltalán, erre nem is gondoltam őszintén szólva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!