A drónok használatát miért nem tiltják be törvénnyel?
Figyelt kérdés
Ez egy nagyon veszélyes dolog, mert kémkedni, kukkolni is lehet vele. Komoly személyiségi jogokat sért.2017. máj. 17. 19:56
1/10 anonim válasza:
Azért, mert ha egy drónt reptet az nem jelenti azt, hogy a kémkedés és személyi jogok megsértésének tényállása fennáll.
2/10 Fatal_3rror_ válasza:
Szerintem meg tiltsák be a szemet, elvégre azzal bárki kukkolhat, kémkedhet.
3/10 anonim válasza:
2-es, szerintem egészítsük ki a füllel is, hiszen hallgatózni is csúnya dolog.
4/10 anonim válasza:
Tényleg nagyon veszélyes. Kiderülhet, hogy te rendszeresen a szomszédod ajtaja elött végzed a nagydolgodat!
5/10 anonim válasza:
A drónnal nem tudsz kukkolni, a drónra szerelt kamerával tudsz kukkolni, de emiatt nem az összes drónt kell betiltani.
7/10 anonim válasza:
Nyugi, be fogják. Ez Európa, minden be van tiltva amit csak be lehet tiltani.
8/10 anonim válasza:
Engem a Gyúrcsány szokott vele kukkolni. Vagy a Soros. Már nem tudom.
9/10 anonim válasza:
'Nyugi, be fogják. Ez Európa, minden be van tiltva amit csak be lehet tiltani.'
Hogy John Spartant idézzem A Pusztítóból:
Mi a, sz*rni még lehet?!!
10/10 anonim válasza:
Mert nem egy kommunista diktatúrában élünk, ahol mindent betiltanak. Ha ezt szeretnéd, költözz Észak-Koreába, ott biztosan be van tiltva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!