Most akkor Orbán úgy van vele, hogy elég az a 93 ezer nettó a szakmunkásnak, a minimálugdíjasnak a 28 ezer, a közmunkásnak az 53 ezer?
Figyelt kérdés
Furcsa, hogy ha ilyen olcsónak gondolja a népet, akkor miért a felesége nevére írat ezer hektárokat, és miért azt a szemlátomást is agyalágyult hímringyó mészárossal lopatja el az adófizetők pénzét? Most akkor ez az elmebeteg rabolja a hazám vagyonát míg el nem pusztul?#orbántolvaj szar
2019. jún. 10. 10:55
31/41 mindentudó99 válasza:
Azért mert te még nem láttál olyat hogy 250 et megkapjon betanított munkával az kb semmit se jelent. Elmondom neked a múlt havi fizetésem ennél több volt. Sima gyári munkával. Csak a kedvezőtlen munkaidőbeosztás miatt nem mentem át egy masik helyre ahol 300 körül meg lehet kapni. Mielőtt a fejemhez vágnád soha nem túlóráztam. És bár sok helyen tenyleg 130 at keresnek ez főleg keleten van. Azért bő 200 fölötti fizetések manapság nem elérhetelenek betanított munkával. Akkor mit csodálkozol ha nem akar ilyen környéken elmenni kapálni meg kertet ásni. Ha meg plusz pénzt akar valki inkáb bemegy túlórázni 15 ezerért mint 8-10;ezerért sódert lapátolni.
32/41 anonim válasza:
Mit gondolsz miért van szakember hiány? Mert barom leszek dolgozni ennyiért és így van velem együtt 4,5 millió magyar, főleg azok, akik nem mentek el szavazni. B*szunk az egészre.
Most az a helyet, hogy várom, mikor omlik össze ez a fos, amiben topicskolnak. Ennyi a dolgunk, várni az összeomlást, ha már elmentem szavazni és beikszeltem a Momentumot, többet én már nem tehetek, max. fel tudok gyújtani pár kirakatot a városban tiltakozásul.
33/41 A kérdező kommentje:
Én egy vállalkozást úgy képzelek el, hogy az vállalkozik akinek van 3 év bértartalék, ami melót ha kifizetnek-ha nem, a dolgozóknak a bére meglegyen. Ehelyett minden csöves tróger vállalkozik aztán bujkál, hogy így nincs pénz-úgy nincs pénz gyerekek, mert nem fizettek ki. Menjen már az anyjába a bóvli csirízsütő, meg az alkeszeket soha ki nem fizető voillanyszerelő vállalkozó is.
2019. jún. 12. 00:27
34/41 A kérdező kommentje:
A mai minimálbér uraim 80-100lángos ami 10kg liszt 200ft élesztő, meg 5 liter csapvíz.
2019. jún. 12. 00:30
35/41 mindentudó99 válasza:
Neked komoly mentális gondjaid lehetnek.
36/41 anonim válasza:
Figyelj már! 100 lángost én is megsütök és nem is nagy fáradság. Jó ötlet, azt hiszem veszek egy lakókocsit és árulom a lángost. 20 nap van egy hónapban, ha csak hétköznap nyitok ki, délelőtt símán eladom a 5 db lángost. És ha jön a KÖJAL meg a NAV, akkor ezt neked bekaphatod, hagyd élni bakker a magyart.
37/41 anonim válasza:
Ha minimálbéres tróger vagy, ne vegyél 1000 ft-os lángost, vedd meg 200-ért a kiló lisztet és süssél magadnak. Majd ha végzel valami hasznos munkát, akkor meg is leszel fizetve, és nem fogsz jajgatni, hogy mennyi a lángos.
38/41 A kérdező kommentje:
"Ha minimálbéres tróger vagy, ne vegyél 1000 ft-os lángost," Látom nemérted te szegény szerencsétlen. Döngeted a melled, hogy orbán gazdád megduplázta a minimálbért és hurrá, de szar 100db lángost tudsz venni belőlle me 200db buszjegyet, amit fele ennyi minimálbérből még 600db lángos volt és 8000db buszjegy.
2019. jún. 12. 19:31
40/41 anonim válasza:
Még vegyük hozzá, hogy a kezdő tanárok 129 000 Ft- alamizsna minimálbért kapnak. Pont annyit mint az iskolai takaritó! Ezért érdemes volt tanulni!
De közben meg megy százmilliárdokért a migránsozás, ahelyett, hogy ezt oldanák meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!