Hogy lehet egy jó érzésű ember fideszes?
"Kétféle fideszes van,az agymosott,lebutított.
A másik pedig akik áttaposnak mindenkin,és mindenen.Semmi sem számít nekik,a lényeg,hogy ők jól éljenek."
Olyan vicces, hogy ti ellenzékik akarjátok megmondani, hogy milyenek a Fideszesek. Fogalmatok sincs a dolgokról. Nem is csodálom, hogy több mint 50% támogatja a Fideszt a választók közül. Hajrá Fidesz! Béna ellenzék!
Azt kérdezted, h hogy lehet egy jó érzésű ember fideszes. Írtam egy korrekt választ, amire kíváncsi voltál, a saját motivációimmal, erre fogjátok és lepontozzátok, lol😀
Én naiv meg bíztam benne, h kialakul vmi értelmes párbeszéd a non stop mutogatás és gyűlölködés helyett...
22-es! Olyan vicces, hogy egy fideszes akarja megmondani, hogy az ellenzékieknek fogalma sincs a dolgokról! :-DDD
Talán meglepően hangzik, de bizony mivel mi ellenzékiek - kis kitérő ilyenkor valahogy minden ellenzéki párt és szavazóik egy kalap alá véve, de ha egy választáson 40%-ot kap a fidesz és 60-at az ellenzéki pártok együtt, akkor jön a duma, hogy "nincsolyanhogyellenzékcsakolyanhogyemeszpémomentumdékájobbik" és emiatt nem lehet azt mondani, hogy az ellenzék ilyen meg olyan erős mert hát-hát nincs olyan, hogy ellenzék kac-kac-kac gondolom ismerős mindenkinek ez a Fidesz "érv" bezzeg ilyenkor nagyban megy a "Ti" meg a "zellenzék"
szóval mi "ellenzékiek" nap mint nap találkozunk fideszesekkel, pont amiatt, mert sokan vannak, így el lehet hinni, hogy mindenkinek van tapasztalata velük.
De tudod mit, nekem az is oké lesz, ha sosem találkozom egy fideszessel se, és nem kell róluk véleményt alkotnom, tudod miért? Mert ez azt jelenti, hogy alig vannak. Na akkor lehiszem majd, hogy fogalmam sincs a fideszesekről de akkor nem is fogom bánni...
Jó érzésű, értelmes ember nem fideszes!
Innen indulj ki.
Már az is sokat elárul rólad,hogy kiabálsz,hogy "Hajrá fidesz"
Ráadásul a "Fideszesek" szót nagybetűvel írod.
Az ellenzéki szimpatizánsoknak nincsenek ilyen elvakult,ordibáló hívei,érdekes módon.
Egy előttem író nagyon jól megfogalmazta.Olyan szociopata beütéssel rendelkezik nagyon sok.
Elég megnézni a tekintetüket.Üres,üveges szemek,gátlástalan vigyor,mimikájuk,gesztikulációjuk felsőbbrendű érzést mutat."Ki vagyok én"
Jellemző még rájuk a túlzott szókimondás,nem igazán törődnek azzal ki bántanak meg,egyszóval bunkók.
Persze vannak olyan fideszesek is,akiket megvezettek.
-8 általánossal rendelkező,falusi nyugdíjas,aki fél a migránsoktól.
-6 gyerekes,falusi roma közmunkás.
-Vidéki értelmiségi,akikben van egyfajta gátlásosság,mindentől retteg,ami liberális,mert "mit mond a falu".
Ezek többnyire egyszerű,de nem kártékony lények.Max önmagukra.
Én fiatal vagyok, és eddig életem során kétszer szavaztam.
Eddigi mindhárom szavazásomnál (két OGY egy EP) a Fideszre szavaztam, nem kis undorral.
Első szavazásomkor a Jobbikot ikszeltem be majdnem, de nem tettem, mert már akkor (2014-ben) láttam, hogy nem jó irányba megy a párt, pedig történelmi lehetőségnek gondoltam (múlt idő). A tavalyi és az idei választáson tökéletesen lejáratták magukat és egy identitás nélküli semmi lettek, akik gondolom -joggal- 2022-ben törpepárttá zsugorodnak. De ha nekik Gyurcsánnyal és a posztkomcsikkal és a libsikkel kellett pettingelni, akkor mit csodálkoznak? A külön pikantériája az egésznek, hogy máskülönben meg ellenük jöttek létre. :P
Szóval én úgy vagyok vele, hogy nem jó a Fidesz és nem vagyok elájulva Orbántól, bár annyira rossznak sem látom, főleg nem a jelenlegi senkik között, akik közül választanunk kell.
Amíg nincs egy gróf Bethlen István, vagy egy Teleky Pál, vagy egy hozzájuk hasonló politikai szereplő, addig részemről marad a Fidesz.
Nem azért, mert agymosott vagyok vagy ilyesmi, hanem ezek már egyszer (kétszer) megmutatták, hogy mire képesek.
Kösz, de nem szavazok olyan ellenzéki pártra, amit Gyurcsány háziasított.
# 26 -os!
Hagyjuk ezt a dumát, hogy a Fideszesekre a vidék és az iskolázatran réteg szavaz, meg a közmunkások.
Meg mi az, hogy az ellenzékieknek nincsen olyan elvakult hívei, mint a Fidesznek?
Ha akarod, kapásból 10-10 DK-s és Jokkibbikos emberke fészét linkelem ide. Megnézheted miket osztanak meg, 0-24 órában.
Meg itt a főváros prominens kerületeiben szinte a Fidesz vitte a legnagyobb arányban (és a periférián is jól szerepelt).
Meg egy csomó kutató, egyetemi tanár, művész, értelmiségi Fideszes.
Szóval hagyjuk a 8 osztályt.
A Fideszre igény van, bármennyire zavar ez sokakat. Abba bele lehetne menni, hogy miért van rá igény, de az más téma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!