Eldöntöttem, hogy mától tisztességes, derék, keresztény fideszes ember leszek. Mától csak fideszes oldalakat olvasok. Jól döntöttem?
Figyelt kérdés
2018. dec. 15. 08:55
1/11 anonim válasza:
Ne add fel a reményt, egy jó pszichiáter rengeteget segíthet!
2/11 anonim válasza:
A hülyeségen nem segít ha trollkodni kezdesz, az csak tünet.
3/11 anonim válasza:
A hülyeségen az sem segít, ha csak fideszes oldalakat olvasol Sőt! Hülyébb leszel tőle..
4/11 anonim válasza:
"tisztességes, derék, keresztény"
Igen.
"fideszes"
Nem.
5/11 anonim válasza:
"keresztény fideszes"
Ez a szóösszetétel olyan, mint háromoldalú négyzet vagy a fából vaskarika.
6/11 anonim válasza:
Hát, ha azt vesszük, 1945-ig is keresztény volt az ország. Ilyen alapon a Fidesz is lehet keresztény. :D
7/11 anonim válasza:
"Hát, ha azt vesszük, 1945-ig is keresztény volt az ország. Ilyen alapon a Fidesz is lehet keresztény. :D"
Azért ha zongorázni tudnám a különbséget a 45 előtti (de inkább 44 előtti) politikai gondolkodás, kommunikáció, és a keresztény értékek képviselete (leszámítva a 1918-1919-es időszakot) és a mai között, akkor én lennék Chopin...
8/11 anonim válasza:
A te döntésed. De hithű fideszesként nem elég csak fideszes oldalakat látogatnod. Fel kellene keresni az ellenzési oldalakat, és odakommentelni a cikkek alá, hogy "'libsisorosmigránssimogató".
9/11 anonim válasza:
Keresztény és fideszes? Na ez a kettő vajon hogy jön össze?
10/11 mindentudó99 válasza:
Tartós agykárosodáshoz vezet. Olyan akarsz lenni mint Takács?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!