Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért terjesztik azt sokan,...

Miért terjesztik azt sokan, hogy Magyarországon rosszak a fizetések?

Figyelt kérdés

Nem tudom, hogy az ország többi részén mi van, de Budapesten pl. egy informatikust simán megdobnak kezdőként is a cégek nettó 250 ezer forinttal. És mi kell hozzá? Egy BSc diploma, 1-3 év tapasztalat és néhány értékelhető saját projekt, és már fel is vesznek bárhová. Persze tudom én, hogy könnyebb kimenni külföldre mosogatni, jó magyar mentalitás, hogy menjünk ki külföldre csicskának egy kis pénzért, micsoda ötlet... meg is van a véleményem az ilyenekről. És pont az ilyenek terjesztik azt, hogy itthon rosszak a bérek, holott ez nem igaz, csak tenni is kéne valamit.

Miért hagyjuk, hogy az ilyen fiatalok rosszakat terjesszenek rólunk külföldön?

2019. jún. 4. 12:22
1 2 3 4 5 6
 51/51 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez egy troll kérdés.

Amugy persze, a fővárosban a vilagszinten legkeresettebb diplomakkal jól lehet keresni, de ezt a pénzt is a külföldi multik fizetik, nem az állam. Arról pedig ne is beszéljünk, hogy mennyire van megteremtve a használható tudás átadása a real szakokon. Amúgy baromi jó informatikusnak lenni, ha ez a hobbid, a munkaidodon kívül is ezzel foglalkozz, hogy követni tudd a technikát stb...

2019. jún. 5. 12:36
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!