Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Baloldaliak, ti szavaznátok...

Baloldaliak, ti szavaznátok azért a Fideszre a következő választáson, hogy ne újból a most megerősödött álbaloldaliak és neoliberálisok kerüljenek hatalomra?

Figyelt kérdés
A DK és a Momentum

2019. jún. 2. 23:59
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
100%

Az a baj az emberekkel, hogy csak Orbán és Gyurcsány között válogatnak évek, évtizedek óta.

Én egyébként nem szeretném, hogy bármelyik párt is hatalomra kerüljön. Nem egészséges dolog a fidesz 2/3 sem.

2019. jún. 3. 07:46
 22/29 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem még a legelvetemültebb jobboldalinak sem érdeke, hogy a Fidesznek bebetonozott kétharmada legyen. A bebetonozott kétharmad totális következménynélküliséget jelent, és ez felelőtlenséget okoz, továbbá elpuhítja a képviselőket, miért koncentrálnának a haza érdekére, ha elvannak a lopással is, és néhány szlogen folyamatos skandálásával ehhez még tapsolnak is nekik?!

Az ország kéne, hogy az első legyen, nem a párt, pláne nem egyes kiváltságosok egyéni érdeke. Nem vagyok gyurcsányista, de mégis mit zavar most konkrétan? Miben veszélyezteti az ország politikáját? Milyen intézkedést tud tenni, ami az ország kárára van? Azt, hogy felszólal a parlamentben néha? Hú de nagy baj! Orbán vigyorog kínjában egyet, aztán elüti egy faviccel, és megy minden tovább a régi kerékvágásban a NER szerint. Ezért nem érdemes félni. Ha azt akarod, hogy ne csak erős, legyen a Fidesz, hanem teljes tudása szerint a hazát szolgálja, akkor épp az kell, hogy beszarjanak, hogy érezzék, bármikor elveszthetik a hatalmat. Ezért kell épp a Fideszeseknek is az ellenzékre szavazni. Ebben a választási rendszerben, ezzel a médiafölénnyel amúgy sincs esélye annak, hogy kormányváltás legyen.

2019. jún. 3. 07:58
 23/29 anonim ***** válasza:
88%
Baloldaliként miért szavaznék egy álbaloldali párt ellen egy szélsőjobboldali pártra?! A szélsőjobbnál egy mérsékelt baloldal is ezerszer jobb, de ha még nem így lenne, akkor is a politikai sokszínűséget fontosnak tartom. Egypártrendszer már volt, és nem volt hatékony, nem volt jó. Gyakorlatilag most is az van, és most sem jó, most sem hatékony. Nincs semmi, ami ösztönözze a hatalmon lévőket a fejlődésre, hiszen az mindig egyikük-másikuk érdekével ellentétes, és nem akarnak egymásnak keresztbe tenni, tehát elvannak a langyos vízben, mi meg szívunk.
2019. jún. 3. 08:04
 24/29 anonim ***** válasza:
Arra szavazok, ahol kigyomlálták már a régi kiszeseket, ügynököket, besúgókat, régi funkcik gyerekeit és unokáit.
2019. jún. 3. 08:40
 25/29 anonim ***** válasza:
65%
Baloldali vagyok, semmiképpen nem szavaznék a fideszre. A fidesz egy szélsőjobboldali populista párt, a lehető legmesszebb áll a baloldaltól. Mi a jó frászért kéne rájuk szavaznom?
2019. jún. 3. 08:54
 26/29 anonim ***** válasza:
8%
Én pont azért szavazok a fideszre, hogy se a libsik se a baloldaliak ne lehessenek a hatalom közelébe. Nekem 8 mit csinál az orbán, ameddig távoltartja a nevezetteket.
2019. jún. 3. 11:34
 27/29 anonim ***** válasza:
59%
Szar, de ezerszer inkább egy álbaloldali (DK) mint egy szélsőjobboldali totalirátus (Fidesz) párt.
2019. jún. 3. 12:00
 28/29 anonim ***** válasza:
84%
Inkább egy olyan párt, ami alapvetően liberális, de baloldali vonásai is vannak (ilyen a DK például), mint egy olyan párt, ami se nem liberális, se nem baloldali sőt a legrosszabb neoliberális gazdaságpolitikát követi (Fidesz). Nálam a Fidesz ott elvágta magát mikor behozta az egykulcsos adót, felőlem a DK lehet amúgy liberális, ha ezt a szemetet kivezeti.
2019. jún. 3. 12:46
 29/29 anonim ***** válasza:
63%
A kérdés inkább az hogy kétharmada lessz e a fidesznek vagy sem. Jobb volna ha nem lenne még a kormánypártra nézve is mert akkor nem lennének így elszálva és több józan döntést hoznának kevesebb korrupcióval ezt hívják fékek és ellensúllyoknak nálunk sajnos nincs egyensúly nincs ami megzabolázza a hatalom birtokosát
2019. jún. 3. 13:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!