Baloldaliak, ti szavaznátok azért a Fideszre a következő választáson, hogy ne újból a most megerősödött álbaloldaliak és neoliberálisok kerüljenek hatalomra?
Az a baj az emberekkel, hogy csak Orbán és Gyurcsány között válogatnak évek, évtizedek óta.
Én egyébként nem szeretném, hogy bármelyik párt is hatalomra kerüljön. Nem egészséges dolog a fidesz 2/3 sem.
Szerintem még a legelvetemültebb jobboldalinak sem érdeke, hogy a Fidesznek bebetonozott kétharmada legyen. A bebetonozott kétharmad totális következménynélküliséget jelent, és ez felelőtlenséget okoz, továbbá elpuhítja a képviselőket, miért koncentrálnának a haza érdekére, ha elvannak a lopással is, és néhány szlogen folyamatos skandálásával ehhez még tapsolnak is nekik?!
Az ország kéne, hogy az első legyen, nem a párt, pláne nem egyes kiváltságosok egyéni érdeke. Nem vagyok gyurcsányista, de mégis mit zavar most konkrétan? Miben veszélyezteti az ország politikáját? Milyen intézkedést tud tenni, ami az ország kárára van? Azt, hogy felszólal a parlamentben néha? Hú de nagy baj! Orbán vigyorog kínjában egyet, aztán elüti egy faviccel, és megy minden tovább a régi kerékvágásban a NER szerint. Ezért nem érdemes félni. Ha azt akarod, hogy ne csak erős, legyen a Fidesz, hanem teljes tudása szerint a hazát szolgálja, akkor épp az kell, hogy beszarjanak, hogy érezzék, bármikor elveszthetik a hatalmat. Ezért kell épp a Fideszeseknek is az ellenzékre szavazni. Ebben a választási rendszerben, ezzel a médiafölénnyel amúgy sincs esélye annak, hogy kormányváltás legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!