Ha a neoliberálisok szerint jó a népességcsökkenés mert úgy sem kell annyi ember a jövőben, akkor minek erőltetik a migrációt?
Azt se tudod, ember, hogy miket beszélsz.
A neoliberalizmus annyit jelent, hogy valaki minimálisra akarja csökkenteni az állami szerepvállalást és az adókat, hogy a gazdaságot a piaci önszabályozás alakítsa.
Semmi köze nincs a népességcsökkenésedhez és a hasonló paranoid baromságokhoz.
Liberálisnak tartom magam.
Nincs baj a népességcsökkenéssel, mert 7 milliárd ember túl sok erre a bolygóra.
De honnan vetted, hogy erőltetem a migrációt? Erőltetni max ezeket a trollkérdéseket lehet.
"De honnan vetted, hogy erőltetem a migrációt? Erőltetni max ezeket a trollkérdéseket lehet."
Itt szerintem senki sem rád gondolt, viszont a kormányt már érték ilyen jellegű támadások. Konkrétan lenácizták a magyar családpolitikát, csak mert nem migránsokkal pótoljuk a jelenlevő munkaerőhiányt.
"Konkrétan lenácizták a magyar családpolitikát, csak mert nem migránsokkal pótoljuk a jelenlevő munkaerőhiányt"
"pótoljuk"?
Talán a kormány pótolja nem? Vagy te is fideszes párttag vagy, azt elszóltad magadat?
"Konkrétan lenácizták a magyar családpolitikát"
Ilyet se hallottam még. Az a baj a családtámogatással ami a Gyurcsótányék idejének szocpoljával volt. Ne pénzt osztogassatok, hanem több pénzt hagyjatok a népnél. Abba nemhogy nem akar, de nem is tud majd belekötni az ellenzék. Mert akkor nem kavartok az ingatlanárakon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!