Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Baloldaliak, ti szavaznátok...

Baloldaliak, ti szavaznátok azért a Fideszre a következő választáson, hogy ne újból a most megerősödött álbaloldaliak és neoliberálisok kerüljenek hatalomra?

Figyelt kérdés
A DK és a Momentum

2019. jún. 2. 23:59
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
Meg akik Balpártosok
2019. jún. 3. 00:33
 12/29 anonim ***** válasza:

"A vizitdíj,a privatizáció,a megszorítások,egyáltalán nem baloldali intézkedések."

A privatizáció tényleg nem, de a másik kettő pont igen.

2019. jún. 3. 00:35
 13/29 A kérdező kommentje:

Miért az?

Kádár alatt még a fogorvos is ingyenes volt.Vizitdíj elképzelhetetlen lett volna

2019. jún. 3. 00:39
 14/29 anonim ***** válasza:
100%

"Kádár alatt még a fogorvos is ingyenes volt."

Ezt el lehetne végre felejteni. Semmi nincs ingyen.

2019. jún. 3. 00:41
 15/29 anonim ***** válasza:
84%

"Hozzám a Munkáspárt áll a legközelebb, de mivel tudtam, hogy nekik esélyük sincs, a Fideszre szavaztam."

És még azt állítják egyesek, hogy a szélsőjobb és a szélsőbal nem édestestvérei egymásnak. :)

2019. jún. 3. 00:44
 16/29 anonim ***** válasza:
81%
Nem tudok olyat elképzelni, hogy erre a fideszre szavazzak. Ahhoz akkora változás kellene hogy legyen a politikájukban amekkorára esély sincs. Meg akkor már baloldaliak lennének :-D
2019. jún. 3. 04:18
 17/29 anonim ***** válasza:
76%

Nem unod, vagy háromszorcáfoltam, hogy hazudsz. Most miért kell megint marhaságokat beszélni?

A momentum nem baloldali, hanem centrum párt, csak vannak baloldali intézkedései. A momentum nem neoliberális párt, hanem vannak liberális intézkedései.

A dk-t meg leszarom, mivel azon a színvonalon mozogsz, mint a dk-s szavazók.

2019. jún. 3. 04:57
 18/29 anonim ***** válasza:
94%
Ennyi erővel aki jobboldali. az ne szavazzon a fideszre, mert vannak baloldali intézkedései? El kéne már felejteni ezeket a kifejezéseket.
2019. jún. 3. 06:58
 19/29 anonim ***** válasza:
81%

A kérdező egy troll, akinek az a mániája, hogy a Momentum neoliberális.

Furcsáltam is, hogy vasárnap nem tett fel ilyen kérdést, hiszen a múlt héten kb 20 ilyen kérdése volt.

De szerencsére a vasárnapi nap utolsó percére még befutott egy.

2019. jún. 3. 07:02
 20/29 anonim ***** válasza:
Ezek a fogalmak. Legyünk már kicsit Fideszesek. Bizonyíték?
2019. jún. 3. 07:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!