Baloldaliak, ti szavaznátok azért a Fideszre a következő választáson, hogy ne újból a most megerősödött álbaloldaliak és neoliberálisok kerüljenek hatalomra?
"A vizitdíj,a privatizáció,a megszorítások,egyáltalán nem baloldali intézkedések."
A privatizáció tényleg nem, de a másik kettő pont igen.
Miért az?
Kádár alatt még a fogorvos is ingyenes volt.Vizitdíj elképzelhetetlen lett volna
"Kádár alatt még a fogorvos is ingyenes volt."
Ezt el lehetne végre felejteni. Semmi nincs ingyen.
"Hozzám a Munkáspárt áll a legközelebb, de mivel tudtam, hogy nekik esélyük sincs, a Fideszre szavaztam."
És még azt állítják egyesek, hogy a szélsőjobb és a szélsőbal nem édestestvérei egymásnak. :)
Nem unod, vagy háromszorcáfoltam, hogy hazudsz. Most miért kell megint marhaságokat beszélni?
A momentum nem baloldali, hanem centrum párt, csak vannak baloldali intézkedései. A momentum nem neoliberális párt, hanem vannak liberális intézkedései.
A dk-t meg leszarom, mivel azon a színvonalon mozogsz, mint a dk-s szavazók.
A kérdező egy troll, akinek az a mániája, hogy a Momentum neoliberális.
Furcsáltam is, hogy vasárnap nem tett fel ilyen kérdést, hiszen a múlt héten kb 20 ilyen kérdése volt.
De szerencsére a vasárnapi nap utolsó percére még befutott egy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!