Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek vissza kéne...

Szerintetek vissza kéne tényleg vonni a sok 10milliós támogatásokat, családi kedvezményt, és a falusi csók-t, a gyed extrát és még sorolhatnám?

Figyelt kérdés
Minap volt egy kisebb vitám, aminek az lett a vége, hogy a vita partnerem szerint még kéne szüntetni az összes csokot, a dupla gyerektámogatást, a havi 100e családi kedvezményt is, mert nem a gyerekekben van a jövő, ők semmit sem érnek, mert a mai fiatalok lusták és ostobák
2019. máj. 31. 17:33
1 2 3
 21/25 mindentudó99 ***** válasza:
57%
#19 Ó te szegény. Mennyit dolgozhatsz!
2019. jún. 1. 06:14
 22/25 anonim ***** válasza:
42%

20# vagyok, egyébként szerintem hülyeség, hogy a mai fiatalok lusták és ostobák. Valóban nem hajlandóak 16 órákat dolgozni heti 5x, mint a régi generáció aki belegebedt a munkába. A mai fiatalok pont, hogy okosak, nem maradnak a szarban, keresik a jobb lehetőségeket. Külföldön is sokan megàlljàk a helyüket és 18 évesen érettségi után talpra esetebbek külföldön, mint az idősebb generáció.

Persze van kivétel, nekem is van 30 feletti rokonom aki nem dolgozik és a szülein élősködik. De alapvetően szerintem nincs gond a fiatalokkal, tanulnak, dolgoznak, vannak céljaik általában.

2019. jún. 1. 06:16
 23/25 Estádio de Felchút ***** válasza:
A CSOK nem azért van, hogy az egyszeri parasztnak jó legyen. A CSOK az építőipar és a haveri cégek felpörgetésére szolgál.
2019. jún. 1. 13:22
 24/25 anonim ***** válasza:

" Ó te szegény. Mennyit dolgozhatsz!"

Miért nem veszel nekem egy házat?

2019. jún. 1. 13:41
 25/25 anonim ***** válasza:

"Persze van kivétel, nekem is van 30 feletti rokonom aki nem dolgozik és a szülein élősködik. De alapvetően szerintem nincs gond a fiatalokkal, tanulnak, dolgoznak, vannak céljaik általában."

Itt nem a fiatalokról szól a kérdés.

Teljesen mindegy ki hány évesen akar venni lakást,vagy ha valaki az "élősködő" gyerekének vesz lakást.Miért kellene azért többet fizetni,hogy a nagycsaládos támogatást kapjon?

Dolgozzon meg a családért,a nagy lakásért,ha valaki nagycsaládot akar!Miért az adófizetőknek kellene összedobni egy ilyen tételt?

Mi vagyunk a világ legfejlettebb országa,hogy ezt megtehessük?

Másrészt amiről valóban szól az egész az az,hogy aki már több lakással rendelkezik extra pénzhez jutott,és ugye ki is kell adni a lakást,ha nem adja el,így kell egy olyan réteg,aki kiszolgáltatva van ezeknek,magyarul menjen minél több ember albérletbe gazdagékhoz,hogy neki csak úgy jöjjön a pénz munka nélkül.

És ezek beszélnek munkaalapú társadalomról,és a hülyék be is sz-opják ezt.

2019. jún. 1. 13:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!