Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha most vagy/lennél fiatal:...

Ha most vagy/lennél fiatal: CSOK, falusi CSOK vagy külföld?

Figyelt kérdés

Megkérek mindenkit, hogy normális választ írjon és ne pontozza le azt se, aki más véleményen van. Köszönöm előre is.

A kérdés: ha most lennél 29 éves, mire gyúrnál? Itthon maradni és igénybevenni a CSOK-ot, vagy külföldön próbálnál szerencsét (azzal a célall, hogy ott letelepdj)?

Tegyük fel azt is, hogy stabil párkapcsolatban élsz, dolgoztok.

2019. máj. 15. 13:35
1 2 3 4 5
 1/43 anonim ***** válasza:
85%
Egyértelműen külföld. Ha ráadásul párkapcsolatban éltek, úgy könnyebb, mert egyből ki tudtok venni egy egyszobás ingatlant, amit két fizetésből simán fenn tudtok tartani.
2019. máj. 15. 13:41
 2/43 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ!

Elfelejtettem beleírni a kérédsbe, hogy családot is tervezel már "lassan", nemcsak falusi/külföldi kalandot.

2019. máj. 15. 13:45
 3/43 anonim ***** válasza:
80%
Hát akkor nem egyszobás ingatlant vesztek ki, hanem többszobásat.
2019. máj. 15. 13:48
 4/43 anonim ***** válasza:
81%

Én 26 vagyok, 27 leszek...

Nincs jelenleg kapcsolatom, viszont majd szeretnék, és gyereket is.

Lehetőleg 40 éves korom előtt.

Én a közel jövőben végleg külföldre tervezek költözni, ott szeretném majd a családot is...

2019. máj. 15. 13:49
 5/43 anonim ***** válasza:
89%
Én 27 vagyok, külföldöt választottam. Szeretnék majd hazamenni, de feleséget, gyerekeket semmiképp nem szeretnék.
2019. máj. 15. 13:55
 6/43 anonim ***** válasza:
79%
Mivel egy antiszociális,depressziós ember vagyok,akinek soha nem lesz párkapcsolata,egyértelműen külföld.Nekem semmi előnyöm nincs a Csokból
2019. máj. 15. 13:58
 7/43 anonim ***** válasza:
77%
Külföldön élni öt vagy tíz évet és az ott keresett pénzből úgy ahogy elindulni itthon vagy másutt. Gyereket nem akarok mire az ember megteremti hozzá a feltételeket elmúlik 35 vagy 40 éves. Biológiailag akkor már öreg vagy gyerekvállaláshoz. Férfiként is. Sok párnak pont azért nincs gyereke mert hiába 30 körüli a nő ha férfi már ilyen 38 meg 40 már alig van életképes spermája. Nem csak a nőknél van kiöregedés a gyerekvállalásból a biológiai óra ellenünk is dolgozik.
2019. máj. 15. 14:02
 8/43 Libers Pertz ***** válasza:
11%
29 vagyok, elsüllyednék szégyenemben, ha elárulnám a hazám.
2019. máj. 15. 14:05
 9/43 anonim ***** válasza:
86%
Csak tudnám, hogy hogy jönnek létre az ilyen orkok mint a 8. válaszoló...
2019. máj. 15. 14:11
 10/43 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek aki a kérdésre válaszol, megy a zöld függetlenül attól hogy CSOK vagy külföld! (Vagy ha lesz falusi CSOK). Minél több érvet írtok, annál hasznosabb számomra.

És nyomatékosan megkérnék emiatt mindenkit hogy ne pontozza le az ilyen válaszokat, mert ezek hasznosak.

2019. máj. 15. 14:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!