Ha most vagy/lennél fiatal: CSOK, falusi CSOK vagy külföld?
Megkérek mindenkit, hogy normális választ írjon és ne pontozza le azt se, aki más véleményen van. Köszönöm előre is.
A kérdés: ha most lennél 29 éves, mire gyúrnál? Itthon maradni és igénybevenni a CSOK-ot, vagy külföldön próbálnál szerencsét (azzal a célall, hogy ott letelepdj)?
Tegyük fel azt is, hogy stabil párkapcsolatban élsz, dolgoztok.
Köszönöm a választ!
Elfelejtettem beleírni a kérédsbe, hogy családot is tervezel már "lassan", nemcsak falusi/külföldi kalandot.
Én 26 vagyok, 27 leszek...
Nincs jelenleg kapcsolatom, viszont majd szeretnék, és gyereket is.
Lehetőleg 40 éves korom előtt.
Én a közel jövőben végleg külföldre tervezek költözni, ott szeretném majd a családot is...
Köszi mindenkinek aki a kérdésre válaszol, megy a zöld függetlenül attól hogy CSOK vagy külföld! (Vagy ha lesz falusi CSOK). Minél több érvet írtok, annál hasznosabb számomra.
És nyomatékosan megkérnék emiatt mindenkit hogy ne pontozza le az ilyen válaszokat, mert ezek hasznosak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!