Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Egy értelmes, intelligens...

Egy értelmes, intelligens embert, aki szerint Orbán Viktor jóságos, tisztességes és a kormány jó, hogyan lehetne meggyőzni arról, hogy rosszul vélekedik?

Figyelt kérdés

2019. máj. 30. 19:03
1 2 3 4 5 6
 51/56 A kérdező kommentje:
Fogyatékosokkal foglalkozó alapítvány
2019. jún. 1. 22:55
 52/56 anonim ***** válasza:
0%

Mondjuk....

Azt hittem (már megint!!! 😄😄😄 hogy ezt a kérdést szövegértelmezés szerint kell értelmezni.... Mi derült ki??? 😄😄😄 Elmebeteg kérdező a lelki nyavalyájára keres önigazolást??? 😄😀😀

Anyám borogass!!!! 😄😄😀

(Pedig, a párkapcsolatokra van külön kérdés! Itt pártkapcsolatokról (is) van szó!)

2019. jún. 2. 09:19
 53/56 A kérdező kommentje:
A párkapcsolatokba mem írhattam, hiszen nem vagyok belé szerelmes :s
2019. jún. 2. 10:05
 54/56 anonim ***** válasza:
20%

53.

Belém sem? 😄

Én is fidesz szavazó vagyok! (Egyelőre!)

😄😃

2019. jún. 2. 10:17
 55/56 anonim ***** válasza:

54 (Kakukk): Nagy labdát dobtál fel, de nem csapom le, mert kilátásba helyezted hogy esetleg észhez térsz, és legközelebb már nem a Fideszre szavazol!

Mit gondolsz, hányan fognak még rájönni, hogy az Orbán-meséknek nincs tartalma?!

Különben a kérdésben jól érződik a tényszerű meglátás: felfoghatatlan, hogy egy értelmes, intelligens(nek látszó) ember hogy tud Orbánról jót mondani?

Ez a kettő nem fér össze!

2019. jún. 2. 10:31
 56/56 anonim ***** válasza:

55.

Természetesen hajlandó vagyok a fidesztől jobb politikai erőre szavazni!

De nem azzal kell meggyőzni, hogy 2 kiló krumpliért szavaztam a fideszre, hisz tudom, hogy nem. (És nemcsak azért, mert èn termelem a krumpli!)

A fideszétől nem jobbat kell tudni ígérni, hanem a megvalósíthatosága is legyen hiteles

2019. jún. 2. 11:05
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!