Egy értelmes, intelligens embert, aki szerint Orbán Viktor jóságos, tisztességes és a kormány jó, hogyan lehetne meggyőzni arról, hogy rosszul vélekedik?
Mondjuk....
Azt hittem (már megint!!! 😄😄😄 hogy ezt a kérdést szövegértelmezés szerint kell értelmezni.... Mi derült ki??? 😄😄😄 Elmebeteg kérdező a lelki nyavalyájára keres önigazolást??? 😄😀😀
Anyám borogass!!!! 😄😄😀
(Pedig, a párkapcsolatokra van külön kérdés! Itt pártkapcsolatokról (is) van szó!)
53.
Belém sem? 😄
Én is fidesz szavazó vagyok! (Egyelőre!)
😄😃
54 (Kakukk): Nagy labdát dobtál fel, de nem csapom le, mert kilátásba helyezted hogy esetleg észhez térsz, és legközelebb már nem a Fideszre szavazol!
Mit gondolsz, hányan fognak még rájönni, hogy az Orbán-meséknek nincs tartalma?!
Különben a kérdésben jól érződik a tényszerű meglátás: felfoghatatlan, hogy egy értelmes, intelligens(nek látszó) ember hogy tud Orbánról jót mondani?
Ez a kettő nem fér össze!
55.
Természetesen hajlandó vagyok a fidesztől jobb politikai erőre szavazni!
De nem azzal kell meggyőzni, hogy 2 kiló krumpliért szavaztam a fideszre, hisz tudom, hogy nem. (És nemcsak azért, mert èn termelem a krumpli!)
A fideszétől nem jobbat kell tudni ígérni, hanem a megvalósíthatosága is legyen hiteles
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!