Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Egy értelmes, intelligens...

Egy értelmes, intelligens embert, aki szerint Orbán Viktor jóságos, tisztességes és a kormány jó, hogyan lehetne meggyőzni arról, hogy rosszul vélekedik?

Figyelt kérdés

2019. máj. 30. 19:03
1 2 3 4 5 6
 41/56 anonim ***** válasza:
47%
Monsieur Delon valószínűleg nem lenne felhőtlenül boldog, ha tudatában lenne, hogy egy ilyen majom bitorolja a nevét. :(
2019. máj. 31. 21:56
 42/56 anonim ***** válasza:
76%

"Egy értelmes, intelligens embert, aki szerint Orbán Viktor jóságos, tisztességes...!"

Értelmes, intelligens ember Orbánról ilyeneket még akkor sem állítana, ha előtte a Bibliában ezt olvasná!

A barátod úgy hazudik mint a sebesült katona - vagy maga Orbán Viktor! Hagyd a francba!

2019. máj. 31. 22:03
 43/56 A kérdező kommentje:

Szóval hagyjam a p.ics@ba, és ne is reménykedjek benne, hogy valaha is visszaír?

A regényét meg igen, elküldte.

Kamus g.eci, örökké barátok leszünk, sosem árullak el

rohadjon meg

2019. jún. 1. 20:14
 44/56 A kérdező kommentje:
Bár mondjuk lehet nem is csoda, hogy akármit írtam ezzel kapcsolatban, nem fogta fel, a szövegértelmezése borzalmas volt más témákban is.
2019. jún. 1. 20:16
 45/56 A kérdező kommentje:
Ja amúgy ezt még elfelejtettem: többször is szerepelt a Tv-ben (interjú meg ilyenek)
2019. jún. 1. 20:18
 46/56 Alain Delon ***** válasza:
47%
41: Mi bajod van, te névtelen senki?
2019. jún. 1. 20:48
 47/56 Alain Delon ***** válasza:
43: Öt hónap után még mit várnál?
2019. jún. 1. 20:51
 48/56 anonim ***** válasza:

" többször is szerepelt a Tv-ben"

Láttál te már TV-t???

Kevés helyen van annyi idióta tahó mint a TV-k-ben!

Ha ez alapján minősítesz, akkor persze hogy csalódsz még a világban is!

A boldog élet titka a TV mentes élet!:)

2019. jún. 1. 21:18
 49/56 A kérdező kommentje:
De ő normális műsorokban szerepelt, a munkájával kapcsolatban. Egy alapítványnál dolgozik.
2019. jún. 1. 21:59
 50/56 anonim ***** válasza:

"De ő normális műsorokban szerepelt, a munkájával kapcsolatban" Én egyetlen normális műsort láttam a TV-ben; az a Nat Geon a teknősök szaporodásáról szólt.

Ő melyik teknős volt?:)

Alapítványnál dolgozik?

És még szabadlábon van? Ja, persze: Orbán embere ez is...

2019. jún. 1. 22:21
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!