Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Egy értelmes, intelligens...

Egy értelmes, intelligens embert, aki szerint Orbán Viktor jóságos, tisztességes és a kormány jó, hogyan lehetne meggyőzni arról, hogy rosszul vélekedik?

Figyelt kérdés

2019. máj. 30. 19:03
1 2 3 4 5 6
 31/56 anonim ***** válasza:
34%

Mi köze a ehhez az én erkölcsi fölényemnek?

Te a tényeket szubjektívan megítélt erkölcsi fölények alapján ítéled meg???? 😂😂😂

(Tetmészetesen az ellenséghez képest erkölcsi fölényem van, de nem élek vissza vele!)

2019. máj. 31. 17:03
 32/56 anonim ***** válasza:
17:03: nem ártana pszichiáterhez fordulnod. Egyértelműen beteg vagy.
2019. máj. 31. 17:11
 33/56 anonim ***** válasza:
0%
Nekem ti tűntök betegnek, életeken a kérdezővel. És szerintetek a fideszesek a gyűlölködők.
2019. máj. 31. 17:36
 34/56 A kérdező kommentje:

#26: igen, mert rengetegetet írtunk egymásnak (itt majd messengeren), és még soha nem jöttem ki olyan jól senkivel mint vele, senki nem értett még meg ilyen jól mint ő. Nehezen barátkozok, és ő is, ezért ő is örült nekem. Tudom, nehéz elhinni, de ezt a témát leszámítva tényleg nagyon intelligens. A másik meg hogy olyan információkat osztottam meg vele, amiket így visszagondolva rohadtul nem kellett volna... De én hülye azt hittem, megbízhatok benne. Mondjuk ő is elmondta az ő titkait...

És ezért bánt, hogy elvesztettem egy barátot, egy ilyen miatt, ahelyett, hogy értelmezte volna az érveimet, inkább nem ír vissza. (Bezzeg a barátnőjét visszafogadta, pedig az megcsalta a szeme előtt az exével)

Egyébként még annyit hozzátennék, hogy úgy tartja Orbánt jónak, tisztességesnek, hogy elmobdása szerint nem politizál, nem ért a polotikához.

2019. máj. 31. 17:58
 35/56 A kérdező kommentje:
Amúgy nem tudom, mennyire számit ez, de van ehy bizonyos szellemi "betegsége"
2019. máj. 31. 18:02
 36/56 A kérdező kommentje:
Amúgy tényleg Mensa tag. Írt egy kisregényt, az a Mensa újságjában jelent meg részletekben.
2019. máj. 31. 18:06
 37/56 anonim ***** válasza:

18:06: honnan tudod? Mutatta?

Egyébként ahhoz nem kell Mensa-tagnak lenni, hogy valaki írjon egy kisregényt. Vagy többet. Nekem is sikerült, és ki is adták.

2019. máj. 31. 18:24
 38/56 anonim ***** válasza:
0%
Kedved idióta kérdező! Azért veszítettél el egy neked kedves embert, mert képtelen vagy elfogadni hogy mások a politikai nézeteitek. Képtelen vagy elfogadni azt a tényt, hogy okos, értelmes, intelligens emberek szimpatizálhatnak a jelenlegi kormánnyal. Ez a ti nagy "libaralizmusotok".
2019. máj. 31. 18:39
 39/56 Alain Delon ***** válasza:
83%
38: Látom, komoly szövegértési problémákkal küszködsz: az a másik, elvileg barát nem tesz/tett meg annyit, hogy válaszoljon. Ez mindenképpen róla állít ki bizonyítványt, MENSA ide vagy oda. Ez az igazi teszt! De ahogy észreveszem, nálad mindent elködösít az, hogy leírhasd, hogy liberalizmus. Elég szimpla valaki vagy!
2019. máj. 31. 20:46
 40/56 Alain Delon ***** válasza:
57%
34: Ez már kezd valaki Mónika-show-ba illő történetté válni.
2019. máj. 31. 20:49
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!