Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit szólnál hozzá hogyha...

Mit szólnál hozzá hogyha Magyarországon apartheid rendszer lenne?

Figyelt kérdés

Tudom hogy nem lehetséges a mostani körülmények között, csak eljátszottam a gondolattal, hogy mi lenne hogyha a magyarok elsőrendű állampolgárok lennének, a többiek viszont másodrendűek.

Hasonlóan a régi dél-afrikai vagy a jelenlegi izraeli modellhez, faji/származás alapján történne a besorolás.

Nektek mi a véleményetek erről?

2010. júl. 7. 18:13
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
38%

Hülyeség amit írsz.Nem támogatnám, hogy magyarok uralkodjanak a kisebbségen. De a fordítottját sem, hogy a kisebbség kiterjessze a hatalmát a többség felett (romák, és izraeliták főleg).

Tudjátok, hogy Budapesten az első számú bűnbanda főnöke zsidó. A második helyre kerültek a pesti bűnözök között a romák.

2010. júl. 7. 20:34
 12/14 anonim ***** válasza:

"azon az alapon kreálnál egy rendszert a maga minden hibájával és bürokráciájával, hogy visszaszorítsd a cigányságot,...ugyanis ha jól értem, erre menne ki a dolog lényege."

Dehogyis. Beüzemelném pakson a gázkamrákat és a reaktorban pedig elfűteném őket. Nem tudtad hogy egy cigger égetésekor akor 4Gj energia is felszabadulhat? Lenne egy halom villamos áramunk.

2010. júl. 7. 20:53
 13/14 anonim ***** válasza:
Az erdélyi magyarokat hova sorolnád, az örmény, német származású magyarokat hova sorolnád, azok akiknek az egyik dédszülöjük cigány volt és barna bőrrel születek nem vallják maguk cigánynak öket hova sorolnád.
2010. júl. 7. 21:02
 14/14 anonim ***** válasza:

Nincs bajom a cigányokkal de amikor kint a kertet lopják szüleimnél akkor nem csípem őket. Amúgy remélem legalább fele rendes magyar ember.

Zsidókat is szeretem, csak amikor mocskos országrontó dolgaik kerülnek elő léten nyomom akkor rajongásom csökken.

De itt is remélem, hogy fele azért jó magyar ember

2010. júl. 7. 22:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!