Szél Bernadett és a Momentumos lányok miért haragszanak a magyar emberekre?
Tényleg ennyire rosszul esik a Momentum 9,9%-a?
Ma már ez vagy a századik gagyi fika topik.
Ja, a magyarok ellen. :DDDD
Toroczkai rendezett tüntetést a cigányok ellen, akik ugyanolyan magyarok, mint te vagy én.
Az embereket pedig verik meg olyanok is, akik nem cigányok és olyanokat is vernek meg, akik cigányok. És pont ez ellen - a rasszizmus ellen - állt ki a momentum és Szél.
A bűnözést elítélik, de nem népcsoporthoz köthető, és nem onnan ered.
Azért, mert az az álláspontjuk, hogyha 100 cigányból 99 bűnöző is, akkor sem az egész cigányságot bűnözőzik le, hanem csak azt a 99-et. Mondjuk, szerintem Torockai is egyetértene ezzel, csak úgy nem tudnának kampányolni. A Mitanyánkkal az a baj, hogy láttunk már hasonló felfogást, és nem a örténelem vidám napjait idézi. Nyilván a probléma legkönnyebb megoldása lenne, ha az összes cigó egy csettintésre eltűnne a világról. De ez a XXI. század, és nem egy gyerekmese... A cigányság problémáját humánusan csak az oktatással, és a törvények betartatásával lehetne javítani. De ez akkor sem 5-10 év lenne, inkább 50-100, de ahhoz mindennek jól kéne mennie. Ezért egyszerűbb a Mitanyánknak az egész cigányság ellen kampányolni, és hozzátenni, hogy persze nem az összes cigányra értik, meg hogy a magyarok között is van alávaló retek.
Én mondjuk küldeném az összes életfogytiglanist egy szigetre mondjuk az Antarktiszra, akár cigány, akár nem.
Álmodjunk a jövőbe: Momentum kormányon. Áttelepítik ide Nyugat-Európából a migránsokat, és magyar állampolgárságot kapnak.Ezek pedig - mint a nyugateurópai példák bizonyítják- bandába verődve fogják verni a zsidókat. Toroczkai tüntetést rendez a zsidó honfitársaink védelmében a bandák ellen, akik -ugye- ugyanolyan magyarok,mint te vagy én.
És pont ez ellen a Toroczkai ellen áll majd ki -rasszista felkiáltással a Momentum és Szél .
Rossz álmom volt,felejtsük el....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!