Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szél Bernadett az egyik...

Szél Bernadett az egyik legkarizmatikusabb magyar politikus?

Figyelt kérdés

https://www.youtube.com/watch?v=XFrpMIhw42o

Egyes politikusok még az időt sem használják ki,ami a felszólalásra adott.

Bernadett szerintem vetekszik Orbánnal,ilyen erős személyiség kellene miniszterelnöknek..

2017. ápr. 19. 16:25
 1/8 anonim ***** válasza:
81%
Így van, ez a beszéde is nagyon ott volt mint az összes többi. Ajánlom mindenkinek megnézni a felszólalásait. Nem beszél mellé, nem hazudozik, hanem bizonyítékokkal alátámasztva érvel és világosan megmondja a véleményét. Nem fél a fidesztől és orbántól sem, kb. ő az egyetlen aki még el meri őket küldeni a francba. Ő a bizonyíték, hogy a nők is alkalmasak politikusnak. Ja és aki a hozzáértését vonja kétségbe annak mondom, hogy közgazdász doktor.
2017. ápr. 19. 16:30
 2/8 anonim ***** válasza:
25%

Talán többre vinné a saját szakmájában

A kérdésre a válaszom, hogy választások előtt mindenkinek behízelgő, fülbemászó a stílusa, ahogy Botka, Vona, úgy Szél berni is ugyanolyanná válna mint a jelenlegi moslék orbán.

2017. ápr. 19. 16:33
 3/8 A kérdező kommentje:

Hát igen,több képviselőt is megnéztem már,a felszólalásaikat.

Érezhető bennük,hogy alig várják,hogy vége legyen,szinte felolvassák az egészet,nem érezhető benne a szenvedély,az elhivatottság,csak felszólalnak,mert muszáj.

Ehhez képest Bernadett ha lehetne 2szer annyit is beszélne,mert látszik,hogy neki szívügye,amit csinál,és nem csak azért ül a parmlamentben,mert jó a fizu..

2017. ápr. 19. 16:33
 4/8 anonim ***** válasza:
49%

Így van, és szerintem az egyik legvállalhatóbb, és kvalitásosabb is.

A magyar politikusok közül a ritkák egyike aki rendelkezik elvekkel, és célokkal, ambíciókkal, tervekkel, általa tartott fontossági sorrenddel, tenni akarással, de mégsem hatalom mániás, nem demagóg, és antikorrupt a velejéig.

A politikai véleménye, és aktivitása szerintem nélkülözhetetlen főleg jelen magyarországi állapotokban és jelen parlamenti, politikai porond beli viszonyok között.

Egyébként a párt programjának a leghangosabb képviselője, aki még igyekszik azt tartani amit a régi LMP elkezdett, és meneteni a menthetőt. (Schiffer meg pl azért kellett hogy menjen mert ő hiteltelen és felelőse annak hogy az LMP így megállt.)

Én is támogatom hogy egyszer ő legyen a miniszterelnök, ha azt tekintem hogy a népszerűsége beelőz mindenkit még esély is van rá, de a párt sajnos kicsi, és alacsony népszerűségű. Pont mert belőle kevés van benne. ... :-)

Ha miniszterelnök lenne az szerintem egyfajta áttörés lenne a létező összes szempontból.

[link]

[link]

[link]

[link]

2017. ápr. 19. 16:39
 5/8 anonim ***** válasza:
79%
Lehet. Mindenesetre, minél több felszólalását nézem, hallgatom meg, annál inkább megkedvelem.
2017. ápr. 20. 00:57
 6/8 anonim ***** válasza:
64%
#2: Én nem igazán érzem, hogy behízelgő lenne a stílusa, viszont teszi a dolgát, mint ellenzéki képviselő. Aztán, hogy milyen lenne, ha a "másik oldalra" kerülne, nem tudom, de egyre inkább hajlok rá, hogy ki kellene próbálni. Akik voltak már hatalmon, azokat sajnos már ismerjük.
2017. ápr. 20. 01:05
 7/8 A kérdező kommentje:

És mindezt úgy teszi,hogy az ő háta mögött nem áll 130 másik képviselő,akik tapsolnak neki,meg a pökhendi,arrogáns stílusával együtt nyalnak neki.

Nincs mögötte tömeg,mégis egy emberként kiáll szinte egy másik párt ellen.

Még Orbán Gyurcsány ellen egy vitára nem mert kiállni sosem.

2017. ápr. 20. 03:09
 8/8 anonim ***** válasza:
Ha a háttéremberek jól megfizetnének én is lennék ilyen "karizmatikus", sőt annak növekedése arányában nőne a pofám és a hangerőm. A rágalmazás- és uszítás ellen, meg a békés rendőrök elleni lelki-és fizikai agresszió ellen pedig van törvény,csak-érdekes módon- ebben a vad orbáni diktatúrában nem alkalmazzák. Mellesleg egy kérdés: Szél Berni + ti hol voltatok 2006-ban, amikor a Ferkó fogdmegei betörték az arccsontunkat abban a nagy demokráciában ? Vagy utána születtetek? Akkor előbb olvassatok utána, mielőtt politizáltok !
2019. máj. 31. 16:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!