Szél Bernadett az egyik legkarizmatikusabb magyar politikus?
https://www.youtube.com/watch?v=XFrpMIhw42o
Egyes politikusok még az időt sem használják ki,ami a felszólalásra adott.
Bernadett szerintem vetekszik Orbánnal,ilyen erős személyiség kellene miniszterelnöknek..
Talán többre vinné a saját szakmájában
A kérdésre a válaszom, hogy választások előtt mindenkinek behízelgő, fülbemászó a stílusa, ahogy Botka, Vona, úgy Szél berni is ugyanolyanná válna mint a jelenlegi moslék orbán.
Hát igen,több képviselőt is megnéztem már,a felszólalásaikat.
Érezhető bennük,hogy alig várják,hogy vége legyen,szinte felolvassák az egészet,nem érezhető benne a szenvedély,az elhivatottság,csak felszólalnak,mert muszáj.
Ehhez képest Bernadett ha lehetne 2szer annyit is beszélne,mert látszik,hogy neki szívügye,amit csinál,és nem csak azért ül a parmlamentben,mert jó a fizu..
Így van, és szerintem az egyik legvállalhatóbb, és kvalitásosabb is.
A magyar politikusok közül a ritkák egyike aki rendelkezik elvekkel, és célokkal, ambíciókkal, tervekkel, általa tartott fontossági sorrenddel, tenni akarással, de mégsem hatalom mániás, nem demagóg, és antikorrupt a velejéig.
A politikai véleménye, és aktivitása szerintem nélkülözhetetlen főleg jelen magyarországi állapotokban és jelen parlamenti, politikai porond beli viszonyok között.
Egyébként a párt programjának a leghangosabb képviselője, aki még igyekszik azt tartani amit a régi LMP elkezdett, és meneteni a menthetőt. (Schiffer meg pl azért kellett hogy menjen mert ő hiteltelen és felelőse annak hogy az LMP így megállt.)
Én is támogatom hogy egyszer ő legyen a miniszterelnök, ha azt tekintem hogy a népszerűsége beelőz mindenkit még esély is van rá, de a párt sajnos kicsi, és alacsony népszerűségű. Pont mert belőle kevés van benne. ... :-)
Ha miniszterelnök lenne az szerintem egyfajta áttörés lenne a létező összes szempontból.
És mindezt úgy teszi,hogy az ő háta mögött nem áll 130 másik képviselő,akik tapsolnak neki,meg a pökhendi,arrogáns stílusával együtt nyalnak neki.
Nincs mögötte tömeg,mégis egy emberként kiáll szinte egy másik párt ellen.
Még Orbán Gyurcsány ellen egy vitára nem mert kiállni sosem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!