Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az emberek miért nem képesek...

Az emberek miért nem képesek elfogadni azt, hogy különbözőek vagyunk és, hogy nem mindenki gondolkodik egyformán?

Figyelt kérdés

Ha valaki feldobja témának a politikát és én kimondom, hogy kit támogatok akkor egyből halálos ellenségnek vagyok elkönyvelve. Nem is értem..

Én sem támadok senkit, ha xy-ra szavaz. Mindenki döntse el és szavazzon a legjobb belátása szerint. Miért ennyire ellenségesek egymással a magyar emberek??

2019. máj. 26. 18:16
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
48%

Szép mese volt.

Nem több, csak mese.

2019. máj. 26. 18:41
 12/19 anonim ***** válasza:
60%
8. Szép sztori volt. Sokat kellett rajta törni a buksid, vagy jött magától?
2019. máj. 26. 18:44
 13/19 anonim ***** válasza:
66%
Akkor nem csak nekem sántít a történet.
2019. máj. 26. 18:45
 14/19 anonim ***** válasza:

Ezt én sem értem.

A legutóbbi választás utáni nap egy boltban a kasszás nagy hangon osztotta az észt az épp fizetni akaró vevőnek, hogy "hogy lehet ennyi idióta b*nkó az országban", meg "szégyell ilyen emberek között élni" stb.

Beálltam a sorba, de ugye nem haladt, mert csak azzal volt elfoglalva, hogy rajta kívül mindenki h*lye. Aztán amikor sorra kerültem, velem is folytatta volna, hogy "ugye egyet értek".

Csöndesen megjegyeztem neki, hogy történetesen nem, csak az a különbség köztünk, hogy míg ő engem látatlanban leb*nkó-parasztoz, addig én őt nem - nagyon elhallgatott.

2019. máj. 26. 18:55
 15/19 anonim ***** válasza:
45%

Egyértelmű, hogy mese volt a 8-as sztorija, szokásosan próbálja lejáratni a Fidesz szavazókat valamelyik ellenzéki agytröszt..

Fideszesek körében ilyen mentalitással még nem találkoztam, viszont DK-s szomszéd valóban olyan, hogy aki nem DK-s az forduljon fel körülbelül.

Inkább nem is beszélek vele politikáról, hagyom, hogy elmondja amit Feri meg Klárika előző nap elmondott aztán annyi.

DK-s emberrel sajnos nem lehet szóra jutni, olyan mint egy szekta.

2019. máj. 26. 18:56
 16/19 anonim ***** válasza:
44%
Én azt tapasztalom, hogy az ellenzékiek gyűlölik a Fideszt, nemsokára kapnak is egy nagy zakót valszeg.
2019. máj. 26. 21:38
 17/19 anonim ***** válasza:
70%
Ügyfélszolgálatos vagyok, és bizton állíthatom, hogy az ellenzéki szavazók frusztráltabbak mint a fideszes szavazók. Az egyik például esküdni mert, hogy amiatt romlott el a ###-e, mivel Orbán Viktor elrontotta. Szerelőt se akart, mivel félt, hogy összejátszunk Orbánnal, és azért küldünk hozzá embereket, hogy likvidálják. Meg is kérdezte, hogy odaszólt Önöknek (vagyis nekünk) Orbán, hogy rontsuk el a ###-t.
2019. máj. 27. 21:26
 18/19 anonim ***** válasza:
Erre úgy válaszoltam, hogy sajnos nem állunk még olyan jó kapcsolatban a Dr. Miniszterelnök Úrral.... Ettől is kiakadt, hogy miért emlegettem DR-ként.
2019. máj. 27. 21:26
 19/19 anonim ***** válasza:
15-ös: Ez igaz. A Momentumosok is pont ilyenek.
2020. febr. 18. 11:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!