Az emberek miért nem képesek elfogadni azt, hogy különbözőek vagyunk és, hogy nem mindenki gondolkodik egyformán?
Ha valaki feldobja témának a politikát és én kimondom, hogy kit támogatok akkor egyből halálos ellenségnek vagyok elkönyvelve. Nem is értem..
Én sem támadok senkit, ha xy-ra szavaz. Mindenki döntse el és szavazzon a legjobb belátása szerint. Miért ennyire ellenségesek egymással a magyar emberek??
Szép mese volt.
Nem több, csak mese.
Ezt én sem értem.
A legutóbbi választás utáni nap egy boltban a kasszás nagy hangon osztotta az észt az épp fizetni akaró vevőnek, hogy "hogy lehet ennyi idióta b*nkó az országban", meg "szégyell ilyen emberek között élni" stb.
Beálltam a sorba, de ugye nem haladt, mert csak azzal volt elfoglalva, hogy rajta kívül mindenki h*lye. Aztán amikor sorra kerültem, velem is folytatta volna, hogy "ugye egyet értek".
Csöndesen megjegyeztem neki, hogy történetesen nem, csak az a különbség köztünk, hogy míg ő engem látatlanban leb*nkó-parasztoz, addig én őt nem - nagyon elhallgatott.
Egyértelmű, hogy mese volt a 8-as sztorija, szokásosan próbálja lejáratni a Fidesz szavazókat valamelyik ellenzéki agytröszt..
Fideszesek körében ilyen mentalitással még nem találkoztam, viszont DK-s szomszéd valóban olyan, hogy aki nem DK-s az forduljon fel körülbelül.
Inkább nem is beszélek vele politikáról, hagyom, hogy elmondja amit Feri meg Klárika előző nap elmondott aztán annyi.
DK-s emberrel sajnos nem lehet szóra jutni, olyan mint egy szekta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!