Van még itt olyan aki a választás miattegy külföldre, vagy gondolkodik rajta?
Figyelt kérdés
Kort és foglalkozást is írjatok légyszi.
Én 21 éves egyetemista vagyok, csak nem kapok munkát az egyetem mellett így nem tudom tovább folytatni az egyetemet egyenlőre sajnos. :( A szüleim nem tudnak tamogatni, az önkormányzat nem segít semmit :(
2018. ápr. 9. 23:16
2/19 anonim válasza:
Egyelőre. Egy egyetemistától elvárható.
Jó utat.
4/19 anonim válasza:
Szintén egyetemista vagyok (informatika) és én már jövő hónapban indulnék, ha lenne aki segítene (ismerős) az alapokban/kezdeti lépésekben és erősebb lenne a nyelvtudásom (középfokú angolom van). De a fentiek hiányában sajnos (talán örökké) reménytelen. :'(
6/19 anonim válasza:
# 1 # 5
Látod ezekek szavaztak a Fideszre... :/
7/19 anonim válasza:
Aha. Ösztöndíj, diákhitel, korrepetálás? Egyetemi városban csak az nem talál diákmunkát, aki nem akar. És hogy jön ide a választás, mindjárt megoldhatóvá válna, hogy anyádék támogassanak?😂😂
8/19 anonim válasza:
Ha te ma Magyarországon nem találsz diakmunkat akkor külföldön éhen fogsz halni. Diákhitel is van.
9/19 A kérdező kommentje:
Nem veszek fel diákhitelt. Van hova mennem dolgozni, sajnos már sokan vannak kint a szakomrol, ok segítenek. 😐
2018. ápr. 9. 23:47
10/19 anonim válasza:
Nem. Külföldön tanultam, szereztem diplomát. Én ezért jövök most haza, köszi de elég volt a fekete németekből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!