A válasz megírásának időpontja: tegnap 14:47
Ne általánosítsunk már!! Van aki már nem lakhat otthon felnőttként, főleg, ha már családja is van! Gondolom neked még nincs gyereked, azért beszélsz ilyen lazán. Lehet, hogy az autó, a műszaki cikkek a luxus kategóriába tartoznak, de egy lakás, egy fedél a fejünk fölött, ami nem egy "nagyon király szép új ház", hanem egy használt, 51nm-es lakás, szerintem természetes igénye az embernek! Nem kéne ilyen nagyképűen okoskodni, mert szerintem igen tapasztalatlan, kevesett látott ember lehetsz, akinek gőze nincs arról, hogy milyen emberi sorsok vannak még azon kívül, amit magad körül látsz! Biztos vannak olyanok is, amikről beszéltél, de nem lehet mindenkit egy kalap alá venni!! Örülj neki, hogy neked semmi anyagi gondod nincs, szerető anyukád mellett vígan éldegélsz!
Igazad van. Nincs gyerekem. Mert tudom, hogy nem tudnám tisztességesen nevelni. "Purdét" meg nem szeretnék. Nem felelőtlenül, "majdcsakleszvalahogy" módon gondolkodok.
OK, így kihalunk. De inkább a kihalás, mint hogy éhezőt vagy bűnözőt neveljek. Még mindig úgy érzem az én gondolkodásom a racionális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!