Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Kedves Fideszesek, mi a...

Kedves Fideszesek, mi a véleményetek erről?

Figyelt kérdés

[link]

Új szelek fújdogálnak?

2019. máj. 17. 15:09
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
56%
Május 26-án meglátjuk , kit és hányan támogatnak, de szerintem nagy zakó lesz megint!
2019. máj. 17. 18:43
 22/29 A kérdező kommentje:

#20-nak:

Mi a gondod az O1G-vel?

Talán csak nem az, hogy nem esem hasra Orbántól? Hogy nem tisztelem?

Nos, én nem csak mondom, hanem aszerint is élek hogy a tiszteletet csak kivívni lehet, megkövetelni nem!

Te elvárnád, hogy tiszteljem Orbánt? Csak pusztán azért mert ő a miniszterelnök?!

Szerinted nekem meg kell mondani hogy mi legyen valakiről a véleményem?

Sok sikert a próbálkozáshoz!

2019. máj. 17. 18:50
 23/29 A kérdező kommentje:

#21-nek:

Ahogy elnézem a helyzetet, a fidesz igencsak takarékon nyomja a kampányt. Valszeg ők sem akarnak már túlzottan bohócot csinálni magukból. Fel vannak függesztve. Aki rájuk szavaz, egy "nyomorék"-ra szavaz. Egy semmibe vett szavú semmire.

Viszont a DK ezerrel nyomja a kampányt, míg a többi ellenzéki pártnak szinte a hangját is alig hallani.

Szerintem a részvétel a béka hátsólya alatt lesz, túlnyomó részben mozgósított fideszesekkel és DK-sokkal. Ha viszont így lesz, akkor a DK nagyon magas százalékot fog elérni!

2019. máj. 17. 19:01
 24/29 A kérdező kommentje:

#21-nek:

Vegyük azt is figyelembe, hogy talán csak erről a két pártról mondható el hogy van náluk pártfegyelem!

2019. máj. 17. 19:03
 25/29 anonim ***** válasza:
Mennyi lesz az a nagyon magas százalék szerinted?
2019. máj. 17. 19:23
 26/29 anonim ***** válasza:
48%

19:01: ha ez nálad a takarékos kampány, akkor milyen, amikor nem az?

A felheccelt, agymosott proliknak hála egyébként az előrejelzések szerint 50 % körül lesz a részvétel. Várhatóan a Fidesz 70 % körül fog tarolni.

Ez egy reménytelen ország.

2019. máj. 17. 19:32
 27/29 anonim ***** válasza:
65%

Kérdező, az már rekord értékű lesz ha 3 képviselőt kijuttat a DK, de mire mennek vele azon kivül, hogy 3 elvtárs jól jár?

Az itthoni választásokon 5%-on felüli eredményük sose lesz, 10-ed annyi szavazójuk van mint a Fidesznek és ez csak csökkenni fog , hisz 84% -ban idősek alkotják a DK táborát.

2019. máj. 17. 19:32
 28/29 anonim ***** válasza:
63%
Kérdező #6-os válasza: #3-as vagyok, ha újraolvasod, amit írtam, a fidesz erősödésétől fordul fel a gyomrom. Attól, ami nap mint nap történik. A fideszesek önelégült fejétől. A fideszhívők arroganciájától és gyűlöletétől. De ettől még tény, hogy legyőzhetetlenek. Ettől függetlenül a DK-ra szavazok, és remélem, hogy meglesz az áhított minimum 2 mandátumuk, és a többi ellenzéki párt is érje el, amit szeretne.
2019. máj. 17. 20:37
 29/29 anonim ***** válasza:
63%

Kedves kérdező, már ne is haragudj, az O1G-vel magát minősíti bárki aki használja.

Mint ahogy a "béka hátsóLYa" kifejezéssel is.

2019. máj. 17. 20:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!