Kedves Fideszesek, mi a véleményetek erről?
#9-nek:
Na jó! Én is kerestem, én sem találtam.
Csak remélem, hogy egyenesen tették fel akérdést.
Van egy poén ami erre választ ad:
ördög : Szegény ember szavazz rám és leviszlek a pokolba. Minden földi jóval ellátlak. Lesz pia,nők,buli, grillparty a tűz mellett.
ember: Legyen.
Az ördög leviszi a pokolba és látja, hogy az embereket a tűz mellett sütögetik a démonok, hatalmas lángnyelvekben sülnek jajjgatva az emberek
Kérdezi az ember : Hát, de ördög. Te nem ezt mondtad!
ördög: Az a kampány volt!
"" A gyomrom felfordul a helyzettől."
Attól nem, amit O1G csinált eddig?
A DK okosan ígér! Bár most nem tudnak "fizetni" a szavazatokért mint Orbán, de ha "nyerőbe" hozzák őket akkor majd bepótolják!
Ez mennyivel gyomorforgatóbb, mint Orbán-féle azonnali kifizetés?
"
Ez a legostobább érv amit valaha hallottam. Figyelj elmagyarázom miért nincs igazad hogy a parányi agyaddal is felfogd:
Ha beszarsz és kicseréled a szaros gatyát és másik szaros gatyára attól még a segged ugyan úgy szaros marad.
A szaros naci alatt értsd (Fidesz, DK)
17
És kinél van a nem "szaros naci"?
Piros Kalapácsnak:
Bocs ha kicsit indiszkrét lenne a kérdésem, de te mégis milyen párt-állású vagy? Csak simán ellenzéki, pártállás nélkül? Tehát te senkire sem fogsz szavazni, vagyis Orbánt erősíted, tehát mégiscsak kormánypárti?
Vagy esetleg fogsz valakire szavazni, tehát mégsem vagy pártatlan? Akkor viszont te is szaros gatyát cserélnél szaros gatyára?
Téged idézve:"Ez a legostobább érv amit valaha hallottam. "
20
Ha O1G-zik, akkor nem sok választás van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!