Kedves Fideszesek, mi a véleményetek erről?
Szerintem elég könnyű manipulálni a közvélemény-kutatásokat.
Csak okosan kell feltenni a kérdéseket, hogy a józan ész mindig úgy válaszoljon, ahogy a kérdező akarja. Így aztán olyan eredményeket tudnak kapni, amilyet akarnak.
Olyasmi lehet ez, mint pl. ez a budapesti patkányhelyzet. Minden ellenzéki sajtó meg van őrülve,, mintha mindjárt kitörne a pestis, annyi patkány van a városba, hogy ihaj.
Aztán meg valamelyik műsorba a Tarlós megmutatta a valóságot egy grafikonon, miszerint a patkányok száma erősen csökken tendenciát mutat az elmúlt években, csak az utolsó rövid időszakban növekedett minimálisan. És ezt kapja fel az ellenzéki sajtó, mintha olyan nagy probléma lenne.
Szerintem a kérdésben szereplő cikk is ilyen lehet.
Szerintem nyugodtan beszervezhetsz egy komplett medencés bulit. Lesz hozzá könny elég. :)
"Szerintem a kérdésben szereplő cikk is ilyen lehet."
Látom próbálsz diplomatikusan fogalmazni. :D
Nyílvánvaló, hogy nem az.
#4-nek:
" A gyomrom felfordul a helyzettől."
Attól nem, amit O1G csinált eddig?
A DK okosan ígér! Bár most nem tudnak "fizetni" a szavazatokért mint Orbán, de ha "nyerőbe" hozzák őket akkor majd bepótolják!
Ez mennyivel gyomorforgatóbb, mint Orbán-féle azonnali kifizetés?
Megpróbáltam megtalálni magát a kutatást amire hivatkoznak, hogy megnézzem a kérdést, mert tényleg attól függ, hogyan lehet értékelni a válaszokat. De nem sikerült, a Závecz saját oldalán sincsen fent.
Gondolom ez is olyan kérdés, mint amikor megkérdezik az embereket: Egyetértenek azzal, ahogy Magyarországon az illegális migrációval kapcsolatban mennek jól a dolgok? (volt valami hasonló kérdés pár éve)
Én is azt válaszolnám rá, hogy igen, egyetértek vele. Csak nem azért amit az ellenzékiek kihoztak belőle, hogy nekem a kormánnyal van gondom, meg azzal amit csinált, hanem az nem tetszik, hogy az ellenzékiek mit csinálnak, beszélnek. Mert ők is Magyarország részei és ha velük, a tetteikkel gondom van, akkor nem mondhatom hogy jól mennek a dolgok.
Ha olyasmit kérdeztek, hogy szeretnének-e európai egységes minimálbért, 240 ezret, akkor nyilván mindenki igennel válaszolt. Az tényleg jó lenne ha hirtelen ennyi lenne a minimálbér - de csak ha van miből kifizetni. De ebből még nem következik, hogy Dobrevvel bármiben is egyetértenének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!