Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Kedves Fideszesek, mi a...

Kedves Fideszesek, mi a véleményetek erről?

Figyelt kérdés

[link]

Új szelek fújdogálnak?

2019. máj. 17. 15:09
1 2 3
 1/29 A kérdező kommentje:
2019. máj. 17. 15:11
 2/29 anonim ***** válasza:
78%

Szerintem elég könnyű manipulálni a közvélemény-kutatásokat.

Csak okosan kell feltenni a kérdéseket, hogy a józan ész mindig úgy válaszoljon, ahogy a kérdező akarja. Így aztán olyan eredményeket tudnak kapni, amilyet akarnak.

Olyasmi lehet ez, mint pl. ez a budapesti patkányhelyzet. Minden ellenzéki sajtó meg van őrülve,, mintha mindjárt kitörne a pestis, annyi patkány van a városba, hogy ihaj.

Aztán meg valamelyik műsorba a Tarlós megmutatta a valóságot egy grafikonon, miszerint a patkányok száma erősen csökken tendenciát mutat az elmúlt években, csak az utolsó rövid időszakban növekedett minimálisan. És ezt kapja fel az ellenzéki sajtó, mintha olyan nagy probléma lenne.

Szerintem a kérdésben szereplő cikk is ilyen lehet.

2019. máj. 17. 15:17
 3/29 anonim ***** válasza:
82%
A Fidesz toronymagasan vezet, győzni fog az összes választáson, mind Európa Parlamenti helyek számában, mind az őszi önkormányzati választásokon, és még legalább egy-két parlamenti választást is meg fog nyerni, és a tábora egyre jobban és jobban erősödik. Az okát nem tudom és őszintén szólva NEM IS ÉRTEM. A gyomrom felfordul a helyzettől.
2019. máj. 17. 15:24
 4/29 anonim ***** válasza:
22%

Szerintem nyugodtan beszervezhetsz egy komplett medencés bulit. Lesz hozzá könny elég. :)

2019. máj. 17. 15:25
 5/29 A kérdező kommentje:

"Szerintem a kérdésben szereplő cikk is ilyen lehet."

Látom próbálsz diplomatikusan fogalmazni. :D

Nyílvánvaló, hogy nem az.

2019. máj. 17. 15:26
 6/29 A kérdező kommentje:

#4-nek:

" A gyomrom felfordul a helyzettől."

Attól nem, amit O1G csinált eddig?

A DK okosan ígér! Bár most nem tudnak "fizetni" a szavazatokért mint Orbán, de ha "nyerőbe" hozzák őket akkor majd bepótolják!

Ez mennyivel gyomorforgatóbb, mint Orbán-féle azonnali kifizetés?

2019. máj. 17. 15:29
 7/29 A kérdező kommentje:
Ráadásul Orbán már számtalanszor bebizonyította, hogy szószegő.
2019. máj. 17. 15:30
 8/29 anonim ***** válasza:
32%

Megpróbáltam megtalálni magát a kutatást amire hivatkoznak, hogy megnézzem a kérdést, mert tényleg attól függ, hogyan lehet értékelni a válaszokat. De nem sikerült, a Závecz saját oldalán sincsen fent.

Gondolom ez is olyan kérdés, mint amikor megkérdezik az embereket: Egyetértenek azzal, ahogy Magyarországon az illegális migrációval kapcsolatban mennek jól a dolgok? (volt valami hasonló kérdés pár éve)

Én is azt válaszolnám rá, hogy igen, egyetértek vele. Csak nem azért amit az ellenzékiek kihoztak belőle, hogy nekem a kormánnyal van gondom, meg azzal amit csinált, hanem az nem tetszik, hogy az ellenzékiek mit csinálnak, beszélnek. Mert ők is Magyarország részei és ha velük, a tetteikkel gondom van, akkor nem mondhatom hogy jól mennek a dolgok.

Ha olyasmit kérdeztek, hogy szeretnének-e európai egységes minimálbért, 240 ezret, akkor nyilván mindenki igennel válaszolt. Az tényleg jó lenne ha hirtelen ennyi lenne a minimálbér - de csak ha van miből kifizetni. De ebből még nem következik, hogy Dobrevvel bármiben is egyetértenének.

2019. máj. 17. 15:32
 9/29 anonim ***** válasza:
71%
#3: Ha a patkányinvázió el van túlozva, akkor ugyanaz az ellenzék esete a "patkányinvázióval", mint a Fidesz esete a "migránsinvázióval".
2019. máj. 17. 15:34
 10/29 anonim ***** válasza:
69%
Mondjuk nem értem miért szavazna valaki olyan pártra, ami fel van függesztve, semmi beleszólása nincs semmibe és a jövōje bizonytalan.
2019. máj. 17. 15:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!