Miért megy ki Amerikába tárgyalni egy városi polgármester és miért mondja azt, hogy a külügyminisztériummal tárgyalt amikor ez nem igaz?
Már az felvetődik bennem, hogy egy polgármester mit keres ott, főleg amikor így is minden napra kijut neki egy zűrős ügy, illetve a város megállt a fejlődésben mióta ő vezeti és csak ujjal mutogat. Kicsit mint a Karácsony Gergely.
Aztán Orbán Viktorral egy napon ki megy Amerikába amit úgy ad elő a bal liberális sajtó mintha fontosabb lenne mint a Trump - Orbán találkozó aztán kiderül, hogy nem is a külügyminisztériumba ment hanem egy civil szervezethez akiknek hasonlít a logójuk a külügyhöz.
Nem fura ez kicsit? Olyan mintha a bal oldal ezzel alá akarta volna ásni Orbán féle találkozót de végül visszafelé sült el ahogy sokszor előfordul..
De a kérdés továbbra is áll, mit keresne Amerikában egy polgármester aki egyébként is időközi választáson nyert és azóta a népszerűsége iszonyatosan lecsökkent?
És miért hazudták azt, hogy a külügy fogadta őket?
#2 Miért mindig fizetett kérdező meg bértroll az aki olyat kérdez ami kellemetlen helyzetbe hozza az ellenzéket?
De válaszold meg kérlek akkor a kérdéseket, hogy szerinted itt miről is van szó , illetve ez mennyire normális?
Azért ment ki, mert meghívták, és szerintem itt az országban nem hiszem, hogy sokan visszautasították volna ezt a meghívást.
A pestisrácok meg maga a fake news.
5.
Aha.... A Pesti Srácok a fake news..,.
Értem..,,
Az Atv-t miért az amerikai nagykövetnek kell helyére tenni???
😄
Biztos azért, mert most ezt kapta feladatnak. Zavarkeltés, satöbbi.
Tudja valaki, hogy igazából, konkrétan MIT csinált Amerikában, mielőtt hazatelepült?
Jah Habonnyal is találkozott, már ez felettébb gyanús. Bár csak az utcán találkoztak, de kitudja mi volt, én bármit kinézek egy olyan drogos fószerből, mint Habony.
Persze, persze. A linket véletlenül sem nézted meg, nehogy kiderüljön neked, hogy igazat írtak le.
Nézd meg és próbáld megcáfolni azt amit leírtak!
Nem fog sikerülni, de próbáld meg. Kíváncsian várom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!