Hogyan tud egy polgármester büszkélkedni ilyesmivel?
Eleve nevetséges amikor bejelenti, hogy LEFESTETTÜNK 4 PADOT!, tényleg, mind a négyet?, MEGÚJULT A JÁRDA!, tényleg, mind a húsz méter?, de nem elég a képek felpakolása a fácséra/települési honlapra, még azt is büszkén melléírja, hogy ez a „Zöld Város” nevű programból valósult meg, vagyis még ezt sem tudja saját zsebből fizetni a település.
Mikor lesz már ennek a gyakorlatnak vége, vagy ünnepeljem meg én is itthon, hogy HURRÁ, LEVITTEM A SZEMETET!, FELMOSTAM!, VETTEM EGY ÚJ BLÚZT!, ZÁRAT CSERÉLTEM! ?
Vagy a választók tényleg ennyire buták (de akkor sem lenne szabad visszaélni a helyzettel), hogy az elvárható, sőt, elvárandó dolgok megcsinálását isteni csodaként élik meg?
A lényeg lemaradt az 5-ről:
... amit sikerült 40 cm-esre építeni, de ezt ti is tudjátok!:)
Az újpesti polgármester az csúcs az ilyesmiben.
Bezáratta az árpád kórházat,és akkor a napokban büszként és eredményként felmutatva tette közzé,hogy mégsem hajléktalan szálló lesz a kórház épületből hanem munkásszálló. Mindez egy lakótelep közepén mindenféle lakossági fórum nélkül egyoldalúan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!