Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hogyan tud egy polgármester...

Hogyan tud egy polgármester büszkélkedni ilyesmivel?

Figyelt kérdés

Eleve nevetséges amikor bejelenti, hogy LEFESTETTÜNK 4 PADOT!, tényleg, mind a négyet?, MEGÚJULT A JÁRDA!, tényleg, mind a húsz méter?, de nem elég a képek felpakolása a fácséra/települési honlapra, még azt is büszkén melléírja, hogy ez a „Zöld Város” nevű programból valósult meg, vagyis még ezt sem tudja saját zsebből fizetni a település.

Mikor lesz már ennek a gyakorlatnak vége, vagy ünnepeljem meg én is itthon, hogy HURRÁ, LEVITTEM A SZEMETET!, FELMOSTAM!, VETTEM EGY ÚJ BLÚZT!, ZÁRAT CSERÉLTEM! ?

Vagy a választók tényleg ennyire buták (de akkor sem lenne szabad visszaélni a helyzettel), hogy az elvárható, sőt, elvárandó dolgok megcsinálását isteni csodaként élik meg?

2019. ápr. 15. 07:54
 1/8 anonim ***** válasza:
71%
Az a vicces egyébként, amikor úgy tesz, mintha saját zsebből fizette volna. Azt szeretik titkolni, hogy mondjuk az unió fizette a 80%-àt,a maradékot meg a magyar adofizetok.. Aztán jól tùlàrazva megcsinàljàk a lehető legrosszabb minőségben. És verik a mellunket.
2019. ápr. 15. 08:02
 2/8 anonim ***** válasza:
46%

Az én kedvencem :D

[link]

2019. ápr. 15. 08:12
 3/8 anonim ***** válasza:
46%
Pontosan
2019. ápr. 15. 08:13
 4/8 anonim ***** válasza:
60%
"a választók tényleg ennyire buták".
2019. ápr. 15. 08:22
 5/8 anonim ***** válasza:
Azért a csúcs, a 2009-ben átadott 40 milliós bodrogkeresztúri "kilátó" volt. Ezt nemigen lehet überelni elvtársak.
2019. ápr. 15. 11:11
 6/8 anonim ***** válasza:

A lényeg lemaradt az 5-ről:

... amit sikerült 40 cm-esre építeni, de ezt ti is tudjátok!:)

2019. ápr. 15. 11:14
 7/8 anonim ***** válasza:
51%
6-os, tilos szidni a jelenlegi rendszert? Csak az elkúrós gyurcsányt szabad? :D Miért?
2019. ápr. 15. 12:30
 8/8 anonim ***** válasza:

Az újpesti polgármester az csúcs az ilyesmiben.

Bezáratta az árpád kórházat,és akkor a napokban büszként és eredményként felmutatva tette közzé,hogy mégsem hajléktalan szálló lesz a kórház épületből hanem munkásszálló. Mindez egy lakótelep közepén mindenféle lakossági fórum nélkül egyoldalúan.

2019. ápr. 15. 18:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!