Mi lesz a következménye a fideszen belül annak hogy hiába küldte Szegedre orban ezt a kubatovot ígysem tudjak bevenni a várost Botka polgármester úrtól? Vagy lézer jani akarja megfúrni a listázás koronázatlan királyát?
Szerintem is meg hamarosan Botka napjai meglesznek számolva, ha nem is idén, de elfog jönni az ideje.
Kecskeméten vagy egy Merci, Győrben egy Audi, Debrecenben egy BMW gyár lesz. Tudom gonosz gyárak meg minden ilyesmi, de ezek és kiszolgálói gyáraik rengeteg munkahelyet és annál fontosabb óriási adóbevételeket adnak a városnak. Győrben 2x több az adóbevétel mint Szegeden!
Tudod mi van Szegeden?
Sok ember költözik el innen, csak egyetemisták jönnek ide hogy aztán diploma után szinte mind vissza is költözék. Az ipar szinte nulla, van 2-3 gyár, meg egy rakás kis cég, ami nulla hatásfokon van ezért a fizetések is rosszak. Egy pályakezdőnek szívás melót találnia, szinte végzettségtől függetlenül. Ugyan Botka tud cukin adni 10 ezer eurót Párizsnak, de arra nem telik hogy a 30-40 éves buszt, villamost, trolit cserélje, sőt minden egyes felújításhoz rohan az EU-hoz vagy az államhoz pénzért. 2010 körül majdnem csődben állt a város, csak a kormány átvállalta a kifizetést. Hadd ne mondjam ma sem gazdag a város, egyetem ha nem lenne, kihalna a város.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!