Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi lesz a következménye a...

Mi lesz a következménye a fideszen belül annak hogy hiába küldte Szegedre orban ezt a kubatovot ígysem tudjak bevenni a várost Botka polgármester úrtól? Vagy lézer jani akarja megfúrni a listázás koronázatlan királyát?

Figyelt kérdés
2019. ápr. 29. 10:20
 1/7 anonim ***** válasza:
Ezzel még várjál, hogy a Fidesz nem tudja bevenni Szegedet...
2019. ápr. 29. 13:15
 2/7 A kérdező kommentje:
Ne fogadj nagy összegben ellene. Én sem fogadok arra hogy az MSZP nyeri mondjuk debrecent :D
2019. ápr. 29. 13:59
 3/7 anonim ***** válasza:

Szerintem is meg hamarosan Botka napjai meglesznek számolva, ha nem is idén, de elfog jönni az ideje.

Kecskeméten vagy egy Merci, Győrben egy Audi, Debrecenben egy BMW gyár lesz. Tudom gonosz gyárak meg minden ilyesmi, de ezek és kiszolgálói gyáraik rengeteg munkahelyet és annál fontosabb óriási adóbevételeket adnak a városnak. Győrben 2x több az adóbevétel mint Szegeden!

Tudod mi van Szegeden?

Sok ember költözik el innen, csak egyetemisták jönnek ide hogy aztán diploma után szinte mind vissza is költözék. Az ipar szinte nulla, van 2-3 gyár, meg egy rakás kis cég, ami nulla hatásfokon van ezért a fizetések is rosszak. Egy pályakezdőnek szívás melót találnia, szinte végzettségtől függetlenül. Ugyan Botka tud cukin adni 10 ezer eurót Párizsnak, de arra nem telik hogy a 30-40 éves buszt, villamost, trolit cserélje, sőt minden egyes felújításhoz rohan az EU-hoz vagy az államhoz pénzért. 2010 körül majdnem csődben állt a város, csak a kormány átvállalta a kifizetést. Hadd ne mondjam ma sem gazdag a város, egyetem ha nem lenne, kihalna a város.

2019. ápr. 30. 11:56
 4/7 A kérdező kommentje:
Jaa szóval az a király hogy debrecenben ahol kósa mami még véletlen sem strómanja senkinek sem majd özönlenek az ukrán olcsó munkások. Mint az ország több pontján.
2019. ápr. 30. 13:08
 5/7 anonim ***** válasza:
Még mindig jobb mint Szegeden ahol nincs elég munka, a fizetések pedig nagyon alacsonyak. Óriási lehetőségek vannak a városban, az egyetemi karok többsége színvonalas, csak ha nincs olyan kiépítettség mint pl. Győrben vagy Kecskemét akkor felejtős hogy még ukrán is költözön. Botka nem egy népszerű személy, kisebbik rosszként van megválasztva hosszú ideje, de ha bárki elemzi az embert ugyanaz a stílusa és a viselkedése mint egy Fideszes politikusé. Előbb-utóbb abba fog a város belebukni hogy nincs elég fejlődés itt, és sok hasonló méretű város gyorsabban fejlődik, mind az ipar mind a szolgáltatás, mind fizetések terén. Ez nem ma lesz, nem is idén. Egyébként Botkának is ugyanúgy megvannak a saját strómanjai, mint minden pártnak.
2019. ápr. 30. 17:08
 6/7 A kérdező kommentje:
Van is lehetőség. Hiszen kubatov cs.kájának jár a havi 700 ezer a semmire.
2019. ápr. 30. 19:01
 7/7 Waff ***** válasza:
10 éve élek Szegeden, akkor mikor ideköltöztem volt egy minimális ipar Szegeden, ma már annyi sem. Nagyobb gyár EGYÁLTALÁN NINCS, van 2-3 kissebb, ami 200-250 főt foglalkoztat, az ország harmadik legnagyobb városába!!!! Ahogy fentebb is írták van néhány kissebb cégecske még, de a legtöbbje csak kirakat cég. Ez szégyen a város vezetésére nézve, főleg Rolex Lacira. Nemhinném hogy volna még egy politikus aki ennyire alkalmatlan lenne a város vezetésére.
2019. máj. 2. 12:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!