Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ellenzékiek, elmentek az EP...

Ellenzékiek, elmentek az EP választásokra szavazni miután kiderült, hogy mindössze 1500fő! Ellenzéki delegált lesz?

Figyelt kérdés
Én menni akartam, de ennek fényében nem fogok. Ez így egy rossz vicc a 2018-as választás után.
2019. máj. 14. 19:02
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

Persze. A fideszesek nem képesek szembenézni a csalással.

Mindenki tudja, hogy mekkora csalás volt tavaly, ezért ott tombolnak az ellenzékiek, mind a 2 millió, hogy ő akar ott lenni a szavazókörökben ellenőrizni, hogy megakadályozza az újabb csalást. Alig győzik a pártok elhessegetni a sok-sok százezreket, akik egymást tapsva akarnak gátat vetni az újabb csalásnak.

Ja, nem.

Nem voltak csak tizedannyian, mint amennyi kellene. ENNYIRE hisznek nektek és ennyire hiszik el, hogy csalt a fidesz.

Juj, de félünk, vajon mekkora veresége lesz a fidesznek?

2019. máj. 16. 15:09
 22/26 anonim ***** válasza:

ma 15:09

Így van, rajtatok meg Koplárovics kollégátokon kívül egy ország tudja, hogy mekkora csalás volt, rekord számú beadványt utasított el a fideszes NVI vizsgálat nélkül! Többek között azt is, ami arról szólt, hogy az ellenőrzött körzetek eredménye szignifikánsan tér el a nem ellenőrzöttekétől. Csak sajnos kizárólag annak tudtak érvényt szerezni a pártok a diktatúrában amivel ki lehetett kerülni a fidesznyik NVI-t és az egyelőre még 2020-ig független Kúria elé vihették, tehát mindössze a határontúli szavazásmutyi egy részét és kész. De hidd el, senkit nem érdekel, hogy ti mit hisztek meg mit nem, az a röhej, ahogy ti egymillióan meg akarjátok mondani egy egész országnak agresszív, arrogáns stílusban, hogy ők mit hihetnek és mit nem. És ha ők nem azt hiszik amit ti szeretnétek akkor jönnek például a te szánalmas "hazucchazucc" idegrohamaid. :D

2019. máj. 16. 16:11
 23/26 A kérdező kommentje:
Egy mai hír szerint az MSZP egymaga 5000 körzetbe delegál, ehhez jön a többi párt delegációja hozzá, azt nem tudni mennyi lesz, de ez biztatóbb azért. Azért figyelem mert számomra tényleg ettől függ, hogy elmegyek e valaha bármilyen szavazásra a Fidesz kormány regnálása alatt. Aki szerint a 2018-as választás rendben volt és tudjuk a valódi végeredményt azt csak sajnálni tudom én is, a szót is kár ráfecsérelni az ilyen emberre.
2019. máj. 16. 18:59
 24/26 Koplárovics Béci ***** válasza:

"Így van, rajtatok meg Koplárovics kollégátokon kívül egy ország tudja, hogy mekkora csalás volt, rekord számú beadványt utasított el a fideszes NVI vizsgálat nélkül! "

Tudom, mindenki hülye, csak te vagy egyedül helikopter.

2019. máj. 16. 19:24
 25/26 anonim ***** válasza:

A Nemzeti Választási Iroda honlapja

[link]

szerint országosan végül nagyjából 12 ezer ellenzéki (vagy parlamenten kívüli párttól delegált) szavazatszámláló lesz holnap.

Mit mondjak, tényleg lehetne több is (elvileg akár kb. 8x2x10ezer = 160ezer); de ez speciel tényleg nem a kormány hibája.

2019. máj. 25. 20:11
 26/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy ezt belinkelted, hát ez is jobb, mint amit 2018-ban produkáltak, sőt sokkal jobb! Nagyon érdekesnek tartom amúgy az arányokat. A Jobbik csak annyit delegál, mint a DK? Mivaaaan? :D
2019. máj. 25. 20:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!