Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ellenzékiek, elmentek az EP...

Ellenzékiek, elmentek az EP választásokra szavazni miután kiderült, hogy mindössze 1500fő! Ellenzéki delegált lesz?

Figyelt kérdés
Én menni akartam, de ennek fényében nem fogok. Ez így egy rossz vicc a 2018-as választás után.
2019. máj. 14. 19:02
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
53%

8.

Mikor egy hites így kibukik egy véleményen akkor tudod, valamit jól látsz, fideszesnek ennyire csak az igazság szokott fájni. :D

2019. máj. 15. 09:39
 12/26 anonim ***** válasza:

Látom beletaláltam a százas körbe, egyenesen a közepébe.

Azért remélem érted, hogy ha valaki csak ilyen személyeskedésre, mocskolódásra képes, mint te, arról mindenki látja, hogy mennyire nincs semmije?

De megint jól megnevettettél. Már csak a kávé kellett.

2019. máj. 15. 11:14
 13/26 A kérdező kommentje:
Annyit fűznék hozzá a delegálás nehézségei témához, hogy ez senkit nem vigasztal, ettől még ellenőrizetlenek lesznek a körzetek. De a Fideszéhez valóban nem hasonlíthatjuk a többi párt delegáltjait pénzügyileg, az is igaz. A Fidesz 100% megfizeti őket is ha utazniuk kell, de valószínűleg kevés ilyen lehet hisz evidens okokból a Fidesz bárhol tud helyi embert is küldeni, mert az ellenzéktől nem kell senkinek féltenie a munkahelyét meg semmi egyebét. Ilyen retorziók Magyarországon csak a Fidesz irányából léteznek.
2019. máj. 15. 11:37
 14/26 anonim ***** válasza:
Nekem meg az ellenzéki pártokhoz nem köthető delegáltak függetlenségéről az jutott eszembe, hogy a tavalyi választások előtt még itt a gyakorin is panaszkodott egy régi motoros állami delegált, hogy idén érdekes módon gyomlálják a delegációt, valamiértvajonmiért nem tartanak igényt idéntől a munkájukra és helyükre kezdő, tapasztalatlan delegáltakat tesznek inkább, akik véletlenül tudni lehet, hogy fidesznyikek. Ennyit arról, hogy ááá attól még, hogy nem köthető ellenzéki pártokhoz még lehet független. Maradjunk annyiban, hogy akkor 9 év után sem sikerült rájönnöd, mi fán terem a Fidesz kormány nevű banda és hogyan gondoskodik mindenről ami a hatalmon maradását garantálja.
2019. máj. 15. 12:25
 15/26 anonim ***** válasza:
93%
Otthon ne maradj bakker! Biztos lesznek helyek, főleg vidéken, ahol lesz sumákolás a számolásnál, de a többségnél nem lesz probléma. Én jegyzőkönyvvezető vagyok, és igaz lesz ellenzéki tagunk is, de ha nem volna, akkor is én volnék az első, aki valagba rúgná a bizottságiakat, ha manipulálni próbálnák a számolást. Úgyhogy mindenképp menj el szavazni! Egyébként mellékesen, én 18-ban utólag összevetettem a saját szavazókörünk végeredményét a hivatalos végeredménnyel és minden pontosan stimmelt.
2019. máj. 15. 15:01
 16/26 anonim ***** válasza:
8%

#13 #14

Hazudtok reggel és este, ahogy a mestertől tanultátok, azt látni.

Csak azt nem értem, hogy minek? Miért nem mentek oda TI és vesztek részt egy szavazókörben a munkában?

Miért kell hazudni ahelyett hogy odamennétek és tennétek arról, hogy ne történhessen semmi? Két okból lehet: egyik, ti is tudjátok, hogy hazugság az egész és csak a kamuzásra vagytok képesek, magatok is feleslegesnek tartjátok odamenni. Másik, hogy ennyire vagytok csak képesek, a fotelból kamuzni, dolgozni meg semmit. Egyszerűbb azon sírni, hogy nem fizetik az útiköltséget - miközben a szavazókör 5 perc sétára van, mint ott lenni és dolgozni hajnaltól éjszakáig. Na meg akkor nem lehetne a következő nap arról kamuzni, hogy megint elcsalták a választásokat.

2019. máj. 15. 17:40
 17/26 anonim ***** válasza:
52%

46%

Nyugodjál meg, ki vagy idegileg borulva rendesen. :D

2019. máj. 15. 19:48
 18/26 Koplárovics Béci ***** válasza:

#14: "még itt a gyakorin is panaszkodott egy régi motoros állami delegált,"

Ami aztán egy istenteleül hiteles, anonim valami, tele trollokkal és fizetett bértollnokokkal, összeesküvés-elmélet hívőkkel, hivatásos rettegőkkel. De azt a sztorit te el akartad hinni, és el is hitted. Ennyi ésszel elmehetsz fidesz szavazónak is.

2019. máj. 15. 22:07
 19/26 anonim ***** válasza:

"Ennyi ésszel elmehetsz fidesz szavazónak is."

Ne röhögtesd magad, mikor az egész országban kizárólag a hithű Fidesz szavazók nem tudnak szembenézni a 2018-as választás csalásaival és anomáliáival azzal a címszóval, hogy de nem lehet ám bebizonyítani bibibííí. Ezen a ponton az ész kategóriában te egyenlő eséllyel indulsz a tipikus Fidesz szavazóval! Azon sem csodálkoznék ha esetleg Fidesz szavazó múlttal is rendelkeznél ilyen szellemi kvalitásokkal. :DDD

2019. máj. 16. 10:32
 20/26 Koplárovics Béci ***** válasza:
Akkor gyere, szavazzunk együtt a fideszre :) Hiszen úgyis mindegy, nem? Te már eldöntötted, akkor nem próbállak meggyőzni. Bocs, de idelent legyőzöl a rutinoddal.
2019. máj. 16. 11:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!