Ellenzékiek, elmentek az EP választásokra szavazni miután kiderült, hogy mindössze 1500fő! Ellenzéki delegált lesz?
Most lattam én is a hírt...egyenlőre nem tertem még magamhoz miatta.
Mert mindenki hibás. A fidesz az egyértelmű csalásért az ellenzék ezert az alapotért. Meg magamra is hogy nem jelentkeztem biztosnak.
Megint hazudsz egy vereteset. Minek? Már lejárattad magad elégszer.
Eddig hatalmas volt a szátok, hogy így csalt a fidesz meg úgy éltek vissza a rendszerrel, de majd legközelebb... Most van az a legközelebb és megint kiderült, hogy csak fotelforradalmárok meg facebook-aktivisták vannak köztetek, amikor oda is kellene menni és dolgozni is kellene, akkor semmi.
MINDEN pártdelegáltra ugyanaz a szabály érvényes. Ha a fidesz-kdnp képes megoldani hogy ott legyenek a szavazatszámláló bizottságokban a képviselőik, akkor nektek is meg kell tudnotok oldani. Hiszen ti vagytok a többség, nem? Az ország fele rátok szavazott, nem? Komolyan be akarod adni, hogy a 2-2,5 millió szavazótokból nem vagytok képesek találni annyit, hogy minden szavazókörben legyen 1?
Ha ennyire nincs senki aki oda menne és akár ingyen végigcsinálná azt az egy napot, akkor ki higgye el nektek, hogy ti vagytok többen? Senki. Csak megy a mese habbal, a terelés meg a hazugság, hogy ez is másnak a hibája.
Nem. A tiétek!
"nem könnyű delegálni 18000 embert mikor nem fizeti ki az állam még az utiköltségüket sem."
Utiköltség? Pár km-en belül van mindenhol a legközelebbi szavazókör. Addig kell elsétálni. Ha tényleg nincs az ellenzéknek (úgy összesen, jobb és baloldal) minden, de legalább a szavazókörök 90%-ában (de legyen csak 50%-a) aktivistája, aki HAJLANDÓ is elvállalni az egész napos felügyeletet, akkor tényleg nem tudom mit akarnak a jelenlegi pártok, vagy hogy mire várnak. Ennyire gyengék, töketlenek, alkalmatlanok nem lehetnek. Kénytelen leszek valamelyikre szavazni, mert nem fogom a szavazatommal törvényesíteni a fidesz korrupcióját, de ezek az ún. pártok nyugodtan ássák el magukat.
Egyébként megjegyezném, hogy attól, hogy egy szavazatszámláló bizottságbeli tag nem köthető hivatalosan egyik ellenzéki párthoz sem, még nem lesz automatikusan fideszes. Ezt a "mindeki az ellenségünk, aki nincs velünk" gondolkodásmódot meghagynám gyengeelméjű fideszes barátainknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!