Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ellenzékiek, elmentek az EP...

Ellenzékiek, elmentek az EP választásokra szavazni miután kiderült, hogy mindössze 1500fő! Ellenzéki delegált lesz?

Figyelt kérdés
Én menni akartam, de ennek fényében nem fogok. Ez így egy rossz vicc a 2018-as választás után.
2019. máj. 14. 19:02
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
62%
Tehát szerinted most is csalni fog a Fidesz azért lesznek 60%-on? Az, hogy a közvélemény kutatások még a bal oldaliak is ezt mutatják az se jelenti azt, hogy valóban nagy a Fidesz támogatottsága és egyre kevesebben kiváncsiak a mai ellenzékre?
2019. máj. 14. 19:04
 2/26 anonim ***** válasza:
64%

Most lattam én is a hírt...egyenlőre nem tertem még magamhoz miatta.

Mert mindenki hibás. A fidesz az egyértelmű csalásért az ellenzék ezert az alapotért. Meg magamra is hogy nem jelentkeztem biztosnak.

2019. máj. 14. 19:07
 3/26 anonim ***** válasza:
74%
El, mindenképp. Mert vétkesek közt cinkos, aki néma.
2019. máj. 14. 19:11
 4/26 anonim ***** válasza:
85%
El, mert egyrészt nem gondolom, hogy minden számláló a fidesz beépített embere, másrészt én sem jelentkeztem megfigyelőnek, pedig valószínűleg megtehettem volna. Ez nekünk, ellenzéki szavazóknak is a hibája.
2019. máj. 14. 19:34
 5/26 anonim ***** válasza:
49%
Ez azért van mert utána csalást fognak kiáltani.Ha ott lennének a küldötteik akkor nem tehetnék meg.Bohócokból áll az egész ellenzék.Szerintem kb.a választók egyharmada megy el majd választani,de lehet ,hogy még sokat is mondtam.Múltkor annyi sem volt.
2019. máj. 14. 19:36
 6/26 Koplárovics Béci ***** válasza:
77%
Nocsak, újabban már az a cél, hogy a fidesz lebeszélje az ellenzékieket a szavazásról? A következő mi lesz?
2019. máj. 14. 20:23
 7/26 anonim ***** válasza:
72%
Nézegettem a cikkeket, kicsit azért így már megértem, hogy nem könnyű delegálni 18000 embert mikor nem fizeti ki az állam még az utiköltségüket sem. A legtöbb delegáltnak pedig utaznia kellene, mert helyiek nem merik vállalni az ellenzéki delegáltságot, mert félnek a Fidesztől, féltik az állásukat, a megrendeléseket, a közmunkát, ki mit veszíthet. Az állami delegáltak 35000Forintot kapnak. Nos számoljuk ki mennyi pénzt kellene tudni összedobni a 18000 ellenzéki delegáltnak. A pártoknak pedig semmi pénze nincs erről a Fidesz gondoskodott, még a saját kampányaik is alternatív módokon folynak a pénzszűke miatt. Szemben a Fidesszel aki a közpénz korlátlan birtoklásával készül 2010-óta minden választásra delegáció, kampány és az állampolgárok "megggyőzése" tekintetében is. Persze ez mind nem változtat azon, hogy felesleges szavazni menni. Úgy érzem csak asszisztálok az áldemokráciához. Ráadásul az EBESZ sem jön kifejezett kérés ellenére? Mintha már Európa is lemondott volna rólunk.:(
2019. máj. 14. 20:31
 8/26 anonim ***** válasza:
13%

Megint hazudsz egy vereteset. Minek? Már lejárattad magad elégszer.

Eddig hatalmas volt a szátok, hogy így csalt a fidesz meg úgy éltek vissza a rendszerrel, de majd legközelebb... Most van az a legközelebb és megint kiderült, hogy csak fotelforradalmárok meg facebook-aktivisták vannak köztetek, amikor oda is kellene menni és dolgozni is kellene, akkor semmi.

MINDEN pártdelegáltra ugyanaz a szabály érvényes. Ha a fidesz-kdnp képes megoldani hogy ott legyenek a szavazatszámláló bizottságokban a képviselőik, akkor nektek is meg kell tudnotok oldani. Hiszen ti vagytok a többség, nem? Az ország fele rátok szavazott, nem? Komolyan be akarod adni, hogy a 2-2,5 millió szavazótokból nem vagytok képesek találni annyit, hogy minden szavazókörben legyen 1?

Ha ennyire nincs senki aki oda menne és akár ingyen végigcsinálná azt az egy napot, akkor ki higgye el nektek, hogy ti vagytok többen? Senki. Csak megy a mese habbal, a terelés meg a hazugság, hogy ez is másnak a hibája.

Nem. A tiétek!

2019. máj. 14. 22:27
 9/26 anonim ***** válasza:
76%
#8 takács, te ne milyen lejáratásról beszélsz? Te komcsi vagy, egy gerinctelen, hazaáruló puhatestű, csak úgy, mint apád. Nálatok nincs lejjebb, akik egy kártékony, sokszor bukott beteg eszmével ássátok alá a szerencsétlen országokat.
2019. máj. 15. 01:06
 10/26 Koplárovics Béci ***** válasza:
90%

"nem könnyű delegálni 18000 embert mikor nem fizeti ki az állam még az utiköltségüket sem."

Utiköltség? Pár km-en belül van mindenhol a legközelebbi szavazókör. Addig kell elsétálni. Ha tényleg nincs az ellenzéknek (úgy összesen, jobb és baloldal) minden, de legalább a szavazókörök 90%-ában (de legyen csak 50%-a) aktivistája, aki HAJLANDÓ is elvállalni az egész napos felügyeletet, akkor tényleg nem tudom mit akarnak a jelenlegi pártok, vagy hogy mire várnak. Ennyire gyengék, töketlenek, alkalmatlanok nem lehetnek. Kénytelen leszek valamelyikre szavazni, mert nem fogom a szavazatommal törvényesíteni a fidesz korrupcióját, de ezek az ún. pártok nyugodtan ássák el magukat.

Egyébként megjegyezném, hogy attól, hogy egy szavazatszámláló bizottságbeli tag nem köthető hivatalosan egyik ellenzéki párthoz sem, még nem lesz automatikusan fideszes. Ezt a "mindeki az ellenségünk, aki nincs velünk" gondolkodásmódot meghagynám gyengeelméjű fideszes barátainknak.

2019. máj. 15. 06:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!