Gondoltátok volna, hogy Orbánt fogadja az amerikai elnök?
"Orbán Viktor nagyon jó munkát végzett, biztonságot teremtett Magyarországnak'
Ezt mondta Donald Trump, így már a kételkedőknek is világos kellene hogy legyen, hogy jó amit Orbán tesz, és elismert. Volt már Trump-nak pár ilyen megnyilvánulása is még például: [link] Nem hiszem hogy volt még egy olyan elnök akit Amerikában is ennyire elismertek! Sokaknak fáj ez tudom!
"De Orbánt azt régebben is méltatta"
Konkrétan: átnézett rajta.
Még egy órát sem szánt rá!
Ne lelkesedj, jobb ha elfelejted az egészet!
Kérdező: te nem többet jobban akarsz tudni - és ezért kérdezel, hanem a te téveszméidet propagálod eléggé kitartóan - egészen hazug dolgokat kinyilatkoztatva!
Azt, hogy szerintem Orbán diktatórikus vezető vagy sem, azt én fogom eldönteni, és nem te!
Aki a diplomáciában egy kicsit is jártas, annak tudnia kell (ez nem te vagy) hogy ez a találkozó egy protokollpofafürdő volt, mivel már mindenkivel találkozott Trump többször is, Orbánnal meg eddig egyszer sem akart! %0 perc iszonyú kevés egy érdemi egyeztetéshez - ennyit szánt Trump Orbánra!
Ezek a tények, a többit meg hozzáálmodod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!