Gondoltátok volna, hogy Orbánt fogadja az amerikai elnök?
"Orbán Viktor nagyon jó munkát végzett, biztonságot teremtett Magyarországnak'
Ezt mondta Donald Trump, így már a kételkedőknek is világos kellene hogy legyen, hogy jó amit Orbán tesz, és elismert. Volt már Trump-nak pár ilyen megnyilvánulása is még például: [link] Nem hiszem hogy volt még egy olyan elnök akit Amerikában is ennyire elismertek! Sokaknak fáj ez tudom!
Kedves 46%-os!
Téged pedig egyszerűen nem tudlak komolyan venni, amíg, ha valami téma kínosabbá kezd válni, egyszerűen kámforrá válsz, hogy ne kelljen szembenézni vele. Sok más témában vitatkoztunk már, ahol egyszerűen eltűntél, mikor lényegi kérdésekről lett volna szó, és még csak az összegző véleményed sem olvasható.
"Még mindig kevered a szezont a fazonnal. Trumpnak óriási jelentősége van a világpolitikában, de ez nem másítja meg a tényt, hogy egy idióta, akit sorra hagynak el a kollégái, vizsgált ki az FBI, idézte elő az amerikai történelem legnagyobb kormányleállását, lépett ki a klímaegyezményből mert ő, egyszemélyben nem hitt benne stb. stb."
És pont azért jelent sokat a szava, mivel óriási jelentősége van a világpolitikában, és nem kellene kétségbe vonni a szavát. Már többször is elismerte Orbánt és a politikáját is, és ez egy nagy megtiszteltetés. Már többször is elismerte Orbánt és a politikáját is.
Szégyenek tartom én is a véget nem érő vitákat olyanokkal, akik kezdetben azt szajkózták hogy úgy sem fognak találkozni, úgy sem lesz ilyen megtiszteltetésben része a magyar elnöknek, úgy sem fognak velünk szóba állni. Aztán pedig ha ez véletlenül megtörténik jön valaki, és elmondja hogy ez még sem egy akkora nagy dolog, mivel neki amúgy sem tetszik Trump politikája.
Szánalmas ez, nagyon szánalmas!
Eltűnök?
Dolgozom, tanulok és családom van. Már bocsi, de így is túl sokat verem el itt az időmet. Mi az hogy "összegző válasz"? Válaszolok és ennyi. Neked kevés vagy nem tetszik, az meg más dolog.
Én gondoltam volna.
A cseh és a szlovák után végre a magyar vezetőt is fogadni kell, mint szövetséges NATO tagországot.
A tisztánlátás érdekében meghívták az ellenzék egyes vezetőit is...
11 év után épp ideje volt.
Orbánnal pont annyit foglalkoztak, mint amennyit egy prostinál eltölt az ember.
Gondoltam volna. Tránmp is egy istenbarma, mellesleg egy neki jó üzletért cserébe belépést enged bárkinek.
orbánnak főleg, hiszen az EU szétilálásán ügyködik, ami nem csak putyin, de tránmp érdekeivel is egybeesik.
orbán egy hasznos hülyéje a pepisnek.
"Eltűnök?
Dolgozom, tanulok és családom van. Már bocsi, de így is túl sokat verem el itt az időmet. Mi az hogy "összegző válasz"? Válaszolok és ennyi. Neked kevés vagy nem tetszik, az meg más dolog."
Akkor viszont bele se kezdj a különböző vitákba, ha tudod, nem tudsz a végükhöz érni (bár ahogy mondtam itt nem képességről van szó, hanem hajlandóságról).
"Már többször is elismerte Orbánt és a politikáját is"
Igen, migrációügyben. Semmi másban. És ezt is tudtuk már. Mi változott? Az elnökkel való találkozás semmit sem legitimál.
"Szégyenek tartom én is a véget nem érő vitákat olyanokkal, akik kezdetben azt szajkózták hogy úgy sem fognak találkozni, úgy sem lesz ilyen megtiszteltetésben része a magyar elnöknek, úgy sem fognak velünk szóba állni."
Mindig voltak cikkek arról, hogy "ezúttal sem lesz találkozó", még a miniszterelnökség is végül azt nyilatkozta, hogy "nem prioritás"...de olyat egyet se olvastam, hogy soha nem is fognak találkozni. Esetleg itt a GyK-n.
"Aztán pedig ha ez véletlenül megtörténik jön valaki, és elmondja hogy ez még sem egy akkora nagy dolog, mivel neki amúgy sem tetszik Trump politikája."
Megintcsak félreérted. Én árnyalni akartam a dolgot. Ha az amerikai elnök elsőként meglátogat téged a kontinensről az nagy ügy. Ha 2017-ben arról beszél, hogy már felvett téged a vendéglistára, aztán 2019 májusában, utolsók között felhív magához 30 percre, az már nem összehasonlítható az előző felállással. Pláne annak tükrében, hogy mekkora igyekezetet mutatott Orbán eddig.
De ezt nem is neked kell megértened, ezt már inkább csak az értő olvasóknak írom.
"Trump is elismeri Orbán politikáját, " - ugyanígy elismerte Kim Dzsong Un politikáját is - közben meg le sem sz@rja...
Mielőtt nagyon összelelkesednéd magad: Orbán volt az utolsó európai vezető akit magához rendelt... egészen 50 percre...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!