Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért jönnek mindig azzal a...

Miért jönnek mindig azzal a kifogással, "hogy a Bayer Zsolt"?

Figyelt kérdés

Bangóné patkányozása miatt le kellene mondania, mivel a legtámogatottabb párt szavazóit, ez által Magyarország választói többségét lepatkányozta. Nem sokkal ezelőtt Ausztriában azért mondott le egy alpolgármester, mivel patkánynak merte nevezni a migránsokat.

Ennek fényében az minimum, hogy lemond Bangóné. Nem Bayer Zsoltra kell mutogatni, mert hiába próbálják akár hamis Facebook posztokkal, akár tőle soha nem hallott, kiforgatott szövegekkel azt bebizonyítani hogy ő a népre akármi ehhez hasonló jelzőket is mondott volna. Ugyanez igaz a többi Fideszes képviselőre, vagy politikusra is. Amennyiben még is voltak ilyenek, akkor is csak nagyon kiforgatva lehet úgy értelmezni, vagy messze túlszárnyalja amit egyesek mondtak.

"Trágárságok az élő, beszélt nyelvhez közelítették a sajtónyelvet és soha nem a szegényeket, az elesetteket bántották, hanem a hatalommal szemben használták ezeket a nyelvi eszközöket"

Mondta Vágvölgyi, aki elterjesztette a trágárságot a magyar politikában. Bayer Zsolt általában nem a népet kritizálja, mint ahogyan azt már mondtam, és nem ahogyan azt a hamis Facebook bejedzések és szövegek akarják elhitetni, hanem a politikai hatalmasokat. A nép kritizálása, az inkább a másik oldalhoz tartozik. Emlékezzünk csak vissza, amikor Magyarország volt miniszterelnöke Gyurcsány Ferenc kóbor kutyáknak nevezte a tüntetőket, akiket egy telepre kel vinni.

2019. máj. 6. 16:17
1 2 3 4 5 6
 41/51 anonim ***** válasza:
63%
Újra vissza az önámításhoz....megy ez...
2019. máj. 7. 13:32
 42/51 A kérdező kommentje:
Mondja a magyarázkodás, és terelés királya.
2019. máj. 7. 13:34
 43/51 anonim ***** válasza:
72%

Most kezdődik az ovis odamondogatás....eddig mintaszerűen hozod a forgatókönyvet.

Ha esetleg képes leszel elfogulatlanul nézni és még gondolkodni is, szólj! Addig nincs miről beszélni.

2019. máj. 7. 13:41
 44/51 A kérdező kommentje:
Össze vissza beszélsz.
2019. máj. 7. 13:46
 45/51 anonim ***** válasza:
72%
Gondold ezt, nekem tökmindegy.
2019. máj. 7. 13:47
 46/51 A kérdező kommentje:
Próbálsz értelmesebbnek kinézni mint ami vagy, közben csak okoskodsz.
2019. máj. 7. 13:50
 47/51 anonim ***** válasza:
72%
Jó, hidd ezt. Ez is tökmindegy.
2019. máj. 7. 13:55
 48/51 anonim ***** válasza:

Kezdem azzal, hogy baloldaliként én magam is elítélem Bangóné kijelentését, de azért megjegyzem, hogy azt hiszem, hogy ő a mocskos, korrupt Fidesz-maffia kiszolgálóhálózatra gondolt, és nem a szavazókra. Konkrétan arra a körre, amelyik a maffiahálózatot fenntartja, kiszolgálja: sajtó, strómanok, pártkáder hivatalnokok, államfő, Parlamenti "házmester"... (és megjegyzem, hogy ugyanilyen rendszerkiszolgálók, ugyanilyen patkányok voltak annak idején az "átkos negyven évben" is, nincs nálam kettős mérce. Szóval szerintem erre gondolt.

Ami Bayert illeti, nem igaz az érvelésed, mely szerint nem a népet kritizálja. Nagyon is kritizálja a népet, és már sokkal korábban is elkezdte, ráadásul rasszista, mocskos szájú publicista, és egyetlen "érdeme", hogy fideszes publicista. Erre fel kapott magas rangú állami kitüntetést. Szóval semmivel sem különb, mint Bangóné, sőt, csak ő még állami kitüntetést is kap érte, nemhogy elhatárolódnának tőle.

Gyurcsány kóbor kutyázását meg szerintem szándékosan értelmezed félre. Hasonlatok használata retorikában teljesen elfogadott, és a Fidesz is használja rendesen: ravasz mint róka, nem rókáz le senkit.

2019. máj. 16. 23:55
 49/51 A kérdező kommentje:

Bangóné nagyon is a szavazókra értette, ahogyan azt már említettem, de a kedvedért megint:

"Hogy lehetséges hogy a Fidesz támogatottsága nő, az önöké viszont csökken?

Azért már egyet mondjak ha szókimondó vagyok, sok a patkány Magyarországon"

Ezt nem lehet félre érteni. Mondjon akárki akármit. [link]

‌Bayer Zsolt pedig nem a népet szidja, nem a szavazókat az átlag polgárokat. Gyurcsány Ferenc kóbor kutyázásárók pedig annyit, hogy ezt a tüntetőkre mondta, akik ellene tüntettek és megsértették.

2019. máj. 17. 00:04
 50/51 anonim ***** válasza:

"sok a patkány Magyarországon" Én simán tudom úgy érteni, hogy nem a szavazókra gondolt, hanem a rezsimet kiszolgáló köztisztviselőkre és a többi kiszolgálóra, nem az átlag szavazóra. De ez olyan dolog, hogy te azt hajtogatod, én meg ezt, nincs értelme folytatni.

Bayert meg hagyjuk, az igenis átlag szavazókat is szított, ill. zsidózott nem keveset.

De lezárom a vitát, nem érdemelsz több figyelmet. Nem követem tovább ezt a trollkérdést.

2019. máj. 17. 00:59
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!