Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért jönnek mindig azzal a...

Miért jönnek mindig azzal a kifogással, "hogy a Bayer Zsolt"?

Figyelt kérdés

Bangóné patkányozása miatt le kellene mondania, mivel a legtámogatottabb párt szavazóit, ez által Magyarország választói többségét lepatkányozta. Nem sokkal ezelőtt Ausztriában azért mondott le egy alpolgármester, mivel patkánynak merte nevezni a migránsokat.

Ennek fényében az minimum, hogy lemond Bangóné. Nem Bayer Zsoltra kell mutogatni, mert hiába próbálják akár hamis Facebook posztokkal, akár tőle soha nem hallott, kiforgatott szövegekkel azt bebizonyítani hogy ő a népre akármi ehhez hasonló jelzőket is mondott volna. Ugyanez igaz a többi Fideszes képviselőre, vagy politikusra is. Amennyiben még is voltak ilyenek, akkor is csak nagyon kiforgatva lehet úgy értelmezni, vagy messze túlszárnyalja amit egyesek mondtak.

"Trágárságok az élő, beszélt nyelvhez közelítették a sajtónyelvet és soha nem a szegényeket, az elesetteket bántották, hanem a hatalommal szemben használták ezeket a nyelvi eszközöket"

Mondta Vágvölgyi, aki elterjesztette a trágárságot a magyar politikában. Bayer Zsolt általában nem a népet kritizálja, mint ahogyan azt már mondtam, és nem ahogyan azt a hamis Facebook bejedzések és szövegek akarják elhitetni, hanem a politikai hatalmasokat. A nép kritizálása, az inkább a másik oldalhoz tartozik. Emlékezzünk csak vissza, amikor Magyarország volt miniszterelnöke Gyurcsány Ferenc kóbor kutyáknak nevezte a tüntetőket, akiket egy telepre kel vinni.

2019. máj. 6. 16:17
1 2 3 4 5 6
 31/51 A kérdező kommentje:
Az ebben a leg viccesebb, hogy itt ki van ragadva valami, de vannak benne valóban összefüggő részek is. Nem egészen az zajlik le, ami a címbe van. Így talán erre nem is annyira érvényes, amit eddig mondtam.
2019. máj. 7. 12:06
 32/51 anonim ***** válasza:
59%
Amit most csinälsz, azt a pszichológia önámításnak nevezi. Azok a részek lettek összegyűjtve kis csokorba, amik a legszebbek voltak ezen az előadáson. Erősen ekézte az akkori Jobbikot és a -most mondd...- szavazóit is.
2019. máj. 7. 12:18
 33/51 A kérdező kommentje:
Igen de még így sem tükrözi azt ami a címben van. Direkt ki voltak ragadva belőle részek, mint ahogyan azt te is be ismerted. Ez egy összevágott, kiforgatott, hiteltelen szöveg, ami nem is tükrözi ami a saját címében van. Nem a jobbik szavazóit kritizálta, hanem azt, amit a jobbik és a sajtója leművelnek. Ezzel az erővel, hogyha valaki megvág egy szöveget, ami amúgy a Fideszt és a sajtóját kritizálja, és alá írja, hogy beszólt a magyaroknak, akkor én is azt küldjem el bizonyítás képen, hogy az illető mekkora egy álszent?
2019. máj. 7. 12:25
 34/51 anonim ***** válasza:
43%

"ti meg jobbikosok olyan hülyék vagytok mint a s...gg"

Direktebb ufás a szavazókra (is)

Mint a "sok a patkány"

Csak ha már magyarázkodni akarsz...

2019. máj. 7. 12:32
 35/51 A kérdező kommentje:
Egy összevágott szövegben bármi megeshet. :D
2019. máj. 7. 12:34
 36/51 A kérdező kommentje:
Na de jó majd még hülyézik le a Fideszt, majd akkor én is azt mondtam hogy finoman utalt a szavazókra is.
2019. máj. 7. 12:40
 37/51 anonim ***** válasza:
35%

Ez bem egy összevágott szöveg. Ezek a "legszebb" pillanatai az előadásnak.

Tudod mit jelent, ha egy szöveget összevágnak?

Ha különböző mondatokból ragadnak ki szavakat és azokat egymás mellé rakva egy új mondatot kreálnak belőle.

Itt erről szó sincs.

De magyarázkodj nyugodtan.

2019. máj. 7. 13:00
 38/51 A kérdező kommentje:
Itt te magyarázkodsz. Még mindig nem a népre mondta, hanem a Jobbikos csőcselék bandára.
2019. máj. 7. 13:08
 39/51 anonim ***** válasza:
59%
Magyarázkodás után jön a terelés....miért nem vagyok meglepve...?
2019. máj. 7. 13:22
 40/51 A kérdező kommentje:
Te magyarázkodsz, és nekem akarod megmondani mit jelent az összevágott video. Itt tartunk. Nincs minden benne, hanem kivannak ragadva belőle részek, így nem biztos hogy minden úgy van ahogyan azt a videót néző halja. Az meg a másik, hogyha valaki a Fideszt lehülyézi valaki, akkor ezentúl én is azt fogom mondani hogy a népre gondolt. És az illető mekkora egy álszent. Hogy őszinte legyek ezen bőven túlmutat a patkányozás, meg a kóborkutyázás amit telepre kell vinni.
2019. máj. 7. 13:30
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!