Létezik hiteles forrás Bayer Zsolt tavaly áprilisi kijelentésére, hogy a 2,8 millió Fidesz-szavazón kívül mindenki takarodhat az országból?
Felmerült itt kérdésként, hogy ezért a kijelentésére miért nem kérnek bocsánatot a Fidesz-KDNP prominens személyei.
Érdekes számomra, hogy ezt a kijelentést annak idején nem hallottam, az ellenzéki médiában a Népszaván szereplő szerző nélküli cikk kivételével nincs említés, csak mindenféle blogok jönnek elő.
Utánanéztem a Google-n és ezt az oldalt dobta ki forrásnak 2018. áprilisában, amit aztát átvett egy halom másik blog, illetve beazonosíthatatlan szerzőjű hírportál.
Ugyanakkor sem az Indexen, sem más ellenzéki, illetve független híportálon nincs említés. A másik kérdésnél az merült fel, hogy mert gyorsan törölte a Facebook bejegyzést felsőbb utasításra és csak képernyőmentések léteznek, de azt sem találok. Van a balrad.ru nevű oldalon egy ezzel kapcsolatos kép, de az sem képernyőmentés.
Én is ezt kérdeztem, de nem tudták alátámasztani.
Egyébként meg HA igaz is lenne akkor se ugyanaz ha egy párton belüli megválasztott képviselő mond ilyet vagy egy média személyiség aki történesen xy párthoz köthető..
Bayer Zsolt álláspontja != Fidesz!
REmélem a hvg, 24.hu, mandiner elég hitelesek.
# 3:
Hiteles lenne bármelyik ellenzéki hírportál az általad felsoroltak közül, ha egyértelműen ezt az idézetet tartalmazná 2018. áprilisa után, szerzővel, vagy legalábbi egy hivatkozással, képernyőképpen az eredeti tartalomra.
Amit linkeltél, konkrétan ezt az állítást nem tartalmazza,, Bayer Zsoltról tudjuk, hogy trágárkodik, csak éppen a fenti, konkrét kijelentését állítják párhuzamba ellenzékiek Bangóné félresikerült kijelentésével.
Szerintem a párhuzam hamis. Még azt is vitatnám, hogy Bayer trágárkodik, mert én csak olyan helyzetben láttam trágárságot mondani, amikor ahogy valamiről beszélt, más annyira fölhúzta magát, hogy nem talált jobb szavakat. És az teljesen más, mint higgadtan beszélni trágárul.
Mostanában egyébként nem látni káromkodást tőle, inkább fújtat helyette. Pedig okosabb kiengedni a mérget.
Annyiban is hamis a párhuzam, ha figyelembe vesszük a beszédét-írásait, hogy arányaiban hányszor, milyen %-ban adódik egy-egy trágár kifejezés a vers és prózai idézetek és választékos fogalmazás mellett-között.
Nem rég Novák Katalin szájába próbáltak kamu szöveget adni, az is csak forrás nélkül terjed, mert valaki kitalálta a többi meg ugrott rá azonnal. Ahogy előtte meg bekamuzták, hogy az olaszoknál milyen ellenérzések voltak a beszédjével kapcsolatban - amikor még el sem mondta a beszédet. Szájerről kamuzták előtte, hogy leégett a felszólalásával az EU parlamentben, nem tudom milyen fórumon, az sem volt igaz, épp ellenkezőleg, őt tapsolták meg legjobban stb. stb.
Ragaszkodj mindig ahhoz, hogy adjanak forrást, különben scak hazugságként kell kezelni!
"Bayer Zsolt csak újságíró."
Kormánykitüntetett, és mint ilyen, ő is az őt kitüntető mindenkori kormányt minősíti azzal amit csinál! Másrészt Bangónénál sokkal ocsmányabb beszólások köthetőek fideszes politikusokhoz és fideszes polgármesterekhez, mint pl. Kövér beszólása vagy a szolnoki polgármester trágársága vagy a cigányokat felgyújtani óhajtó egyéné. Úgyhogy kár az erőlködésért azzal, hogy Bayer nem politikus. Mert van politikus is dögivel, csak sokkal súlyosabb beszólással, mint Bangóné.
Szóval egyre kevésbé találsz forrást, ezért egyre biztosabb vagy a hír valódiságában.
Azt elképzelni se tudom, hogy. FB-nak ki adhatna "felsőbb" utasítást???
Kamu idéz1et az, törődj bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!